Debitron Termo prezinta masinile de gheata Ziegra
Marti, 14 Februarie 2023
Marti, 14 Februarie 2023
Gheata tip chip sau concasata (Brucheis sau Chip Ice) are multiple avantaje fata de gheata subracita clasica sub forma de fulgi. Gheata concasata are temperatura de – 0,5 C, adica foarte aproape de punctul de transformare de faza solid – lichid unde se poate utiliza caldura latenta de transformare de faza. Astfel se obtine un transfer termic rapid si se consuma mai putina energie pentru ca nu mai este nevoie ca gheata sa fie subracita la – 7 C.
Un alt avantaj este acela ca acest tip de gheata poate fi usor depozitata in comparatie cu cea subracita. Gheata subracita poate transforma apa din atmosfera umeda in gheata, ocazie cu care se produc aglomerarari structurale. In acest caz, gheata nu mai poate fi utilizata ulterior asa de usor si trebuie maruntita prin spargere. Gheata tip chip la -0,5°C are caracteristica ca umezeala nu se transforma in gheata (in comparatie cu gheata subracita la -5 sau -7 C), deoarece diferenta de temperatura dintre gheata si apa este prea scazuta. Ca urmare, gheata tip chip poate fi pastrata zile intregi la temperaturi de peste 0°C (in mod ideal pana la 4°).
Acest tip de gheata este perfecta pentru manevrare usoara si entru conservarea pestelui si a fructelor de mare. Imbunatateste durata de valabilitate fara decolorarea pestelui, datorita temperaturii de -0,5°C. Calitate excelenta a ghetii: nu este prea tare si nu are margini ascutite care ar putea deteriora produsul (pestele). Acest tip de gheata este perfecta pentru vitrinele de expunere a pestelui pentru ca patul de gheata de modeleaza usor si pastreaza forma dorita.
Noua unitate de productie si noul centru logistic din Rheinstetten au insemnat pentru EDEKA S&uum...
De aceea, primul pas catre o instalatie eficienta este contractarea unui consultant profesionist ...
De la inceputul anilor 90’, fondatorul FIX PRO, Nesti Tarusha, s-a concentrat pe distributi...