DMF Poliplast  ajunge la afaceri de 8 milioane de euro din productia de ambalaje inteligente

DMF Poliplast  ajunge la afaceri de 8 milioane de euro din productia de ambalaje inteligente


DMF Poliplast din Focsani, judetul Vrancea, producator de ambalaje pentru uz alimentar din polietilena si polipropilena, raporteaza afaceri de 8 milioane de euro anul acesta, ca urmare a cresterii productivitatii si calitatii ambalajelor pe care le produce.

Potrivit reprezentantilor companiei, aproximativ 50% din ambalajele din portofoliu sunt destinate ambalarii carnii si pestelui. Aceste ambalaje au avut o evolutie interesanta de-a lungul timpului, fiindca au devenit ambalaje inteligente, care pastreaza produsele proaspete, in perfecta stare, mai mult timp.

 

“Anul acesta a fost unul atipic datorita pandemiei pe care o traversam, dar per total, cererile au fost constante si variate. In prezent, producem pungi rezistente la temperaturi foarte scazute, folii laminate cu bariera EVOH pentru ambalare automata si folii pentru caserole in care alimentele proaspete sunt ambalate intr-o atmosfera controlata. Laminam structuri care pot contine pana la 4 tipuri de substrat de folie, adaptate conditiilor de conservare pentru fiecare aliment”, a spus Diana Darmanescu, managerul general al DMF Poliplast.

 

dmf 2

Mihai Darmanescu, fondatorul DMF Poliplast si Diana Darmanescu, managerul general al companiei

 

Cele mai recente investitii ale companiei au insemnat achizitionarea si punerea in functiune a unei noi masini de imprimat de ultima generatie, a unui utilaj de taiere-finisare pentru foliile de ambalare automata si a unei sudeze total automatizata care permite productia de noi aplicatii de ambalaje.

 

Articolul complet despre business-ul DMF Poliplast se regaseste in editia 74 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.Poti fi interesat si de