DIANA a redeschis magazinul din Novaci

DIANA a redeschis magazinul din Novaci


Producatorul de carne si preparate din carne DIANA continua investitiile in remodelari de magazine si extinderea retelei.

Compania a redeschis recent magazinul din localitatea Novaci, judetul Gorj, in urma unui proiect de transformare si relocare intr-un spatiu de vanzare mult mai mare.

 

Unitatea se afla la 100 de metri de fosta locatie si are o suprafata de 500 m², fata de 200 m², cat avea cea de pana acum.

 

diana 2_1

 

Oferta magazinului cuprinde 8.000 de produse la preturi foarte avantajoase.

 

“Reteaua nu s-a extins foarte mult, avem in continuare 60 de locatii. Dar putem spune ca am avut un an al renovarilor si extinderilor, deoarece am remodelat suprafata a cinci magazine si am inaugurat doua noi unitati. Pana la sfarsitul anului urmeaza sa avem si surprize suplimentare, mai avem timp”, au transmis reprezentantii compania.

 

diana 3

 

In aceasta perioada, compania deruleaza o ampla campanie promotionala – Dinozauria – cu premii inedite. Astfel, la fiecare 40 de lei cheltuiti in magazinele DIANA, sunt acordate cartonase cu dinozauri, cu ajutorul carora clientii au sansa sa castige o consola PlayStation 4, doua Hoverboard-uri Freewheel Junior Lite si trei tablete Samsung Galaxy Tab A. Mai multe informatii suplimentare pot fi gasite accesand site-ul magazinediana.ro/dinozauria.

 Poti fi interesat si de