DIANA a inaugurat un nou magazin in judetul Valcea

DIANA a inaugurat un nou magazin in judetul Valcea


Reteaua de retail Magazine DIANA a deschis magazinul cu numarul 66 in comuna Lapusata, judetul Valcea, bifand astfel cea de-a patra inaugurare de la inceputul acestui an.

Sambata, in ziua deschiderii, clientii au fost intampinati cu oferte speciale si cadouri de deschidere.

 

Magazinul are o suprafata de vanzare de 270 de metri patrati si dispune de toate facilitatile care ii permit sa ofere clientilor o experienta de cumparaturi cat mai prietenoasa, intr-un spaţiu modern. Punctele principale de atractie sunt vitrina asistata si vitrina self service cu produse si preparate din carne DIANA, unde clientii au la dispozitie o gama variata de unde se pot aproviziona cu cele mai proaspete produse si preparate. Noul magazin DIANA propune aproximativ 5.000 de SKU-uri care satisfac o diversitate mare de nevoi de consum - produse food si non-food, o zona generoasa de fructe si legume, o sortimentatie cu accent pe diversitate, raport corect calitate-preţ, branduri de incredere si produse sanatoase.

 

Magazinul va functiona in timpul saptamanii, de luni pana vineri, in intervalul 07:00-21:00, intre 07.00 – 20.00 sambata si intre 07.00-18.00, duminica.

 

Cu o experienta pe piata de retail de peste 30 de ani, reteaua Magazine DIANA opereaza in prezent magazine in sase judete – Valcea, Arges, Dolj, Gorj, Olt si Dambovita. In perioada imediat urmatoare este programata deschiderea unui nou magazin in resedinta de judet, Ramnicu Valcea.Poti fi interesat si de