Corteva Agriscience, lider pe piata semintelor si produselor pentru protectia plantelor, participa la CARNEXPO Grill, in calitate de sponsor.

Fiind reprezentantii unei ramuri foarte importante pentru producatorii de carne care au business-uri in sistem integrat si care au nevoie de expertiza, Corteva ii ajuta pe acestia sa maximizeze valoarea investitiilor prin genetica performanta si solutii eficiente bazate pe stiinta.

 

Recent, Corteva a anuntat ca si-a reunit si imbunatatit capacitatile de cercetare in domeniul semintelor si protectiei plantelor in cadrul unui centru de cercetare multifunctional, pentru mai multe tipuri de culturi, cu sediul in Szeged, Ungaria. Centrul va functiona ca un punct central unde membrii echipei de cercetare si dezvoltare Corteva colaboreaza in vederea dezvoltarii unor solutii agricole inovatoare si durabile pentru fermierii din Europa si din lume.

 

Cu o investitie totala de 1,9 milioane de dolari, noul centru integrat din Szeged reprezinta unul din cele mai mari centre de cercetare multifunctionala pentru mai multe tipuri de culturi ale Corteva din Europa.

 

Despre CARNEXPO Grill

CARNEXPO Grill este un eveniment inedit, asteptat de toti specialistii din industria carnii.

 

Acesta se va derula pe 24-25 Septembrie 2020, la Theodora Golf Club, in Alba Iulia si isi doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca profesionistii din industrie intr-un mediu destins. Astfel ca, invitatii sunt asteptati intr-un cadru de cinci stele, unde timp de doua zile vor purta discutii in aer liber, vor juca golf, se vor aduna in jurul gratarului si vor ciocni un pahar de vin.

 

La CARNEXPO Grill vor participa reprezentanti ai celor mai mari companii - producatori si procesatori de carne din Romania si din strainatate, buyeri de top din sectorul de retail, importatori si exportatori reprezentativi pentru domeniu, reprezentanti de varf din Ambasade, dar si Chefi care reprezinta cu mandrie sectorul HoReCa.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpo.ro sau +40734 333 588.

 Poti fi interesat si de