Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Profi preia 18 magazine Pram Maya

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Profi preia 18 magazine Pram Maya


Tranzactia prin care Profi Rom Food SRL intentioneaza sa preia 18 spatii comerciale aflate sub controlul unic al companiei Pram Maya SRL a fost autorizata de Consiliul Concurentei.

"Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Profi Rom Food SRL intentioneaza sa preia optsprezece spatii comerciale aflate sub controlul unic al companiei Pram Maya SRL. In urma analizei acestei concentrari economice, Consiliul Concurentei a constatat ca operatiunea propusa nu ridica obstacole semnificative in calea concurentei efective pe piata romaneasca sau pe o parte substantiala a acesteia si nu exista indoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurential normal", se arata intr-un comunicat de presa al autoritatii de concurenta.

 

Profi este detinuta de compania luxemburgheza MEP Retail Luxco Sarl, care face parte din grupul de investitii de tip private equity Mid Europa. Principalul obiect de activitate al Profi il reprezinta comertul cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun.

 

In Romania, Profi isi desfasoara in prezent activitatea prin magazine nespecializate de tip super/hipermarket si magazine de proximitate.

 

Pram Maya SRL are ca obiect principal de activitate comertul cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun. Spatiile comerciale Maya se incadreaza in categoria magazinelor de proximitate.

 

 Poti fi interesat si de