Concurs de solutii pentru combaterea risipei alimentare. Premii de 2 milioane euro
Luni, 06 Ianuarie 2020
Luni, 06 Ianuarie 2020
Inscrierile se fac pe internet, AICI, la competitia "Food for Good", organizata de Institutul European pentru Inovare (EIT) si fundatia franceza FAMAE. Sesiunea de inscriere se incheie pe 14 februarie 2020.
Competitia este deschisa tuturor categoriilor de participanti, fie business, fie non-profit:
- antreprenori
- fermieri
- firme mici si mijlocii
- universitati
- organizatii neguvernamentale
- studenti.
In urma preselectiei va fi ales un grup restrans de nominalizati, care vor fi invitati sa-si prezinte solutia inovatoare la Vivatech 2020, la Paris, la inceputul lunii iunie 2020. Castigatorul sau castigatorii vor fi premiati pe 13 iunie 2020.
Juriul va putea alege mai multi castigatori, carora le va fi impartit bugetul de premiere de 2 milioane de euro, sau unul singur, care va putea primi 2 milioane de euro.
Creati din carne „crescuta” din celule stem de porc in vase de fermentare din otel, p...
Participarea unei echipe romanesti la WBC este un proiect initiat de Fundatia „Stefan Moldo...
Desi carnea continua sa fie prezenta frecvent in alimentatia romanilor, cu 31% consumand-o aproap...