Concept inovativ: Solutia DIY RabarburaERP, pentru industria procesatoare de carne

Concept inovativ: Solutia DIY RabarburaERP, pentru industria procesatoare de carne


Elastoffice, firma specializata in consultanta de solutii ERP, prezinta Sistemul RabarburaERP – o solutie menita sa ajute antreprenorii si firmele mici si mijlocii sa se replieze rapid si eficient pentru noile realitati de dupa criza sanitara COVID 19.

Elastoffice anunta organizarea webinarului “Do It Yourself RabarburaERP pentru industria alimentara”, in data de 8 aprilie, la ora 10.

 

“DIY RabarburaERP este un concept nou in domeniul implementarii solutiilor de tip ERP pe care l-am dezvoltat pentru industria procesatoare de carne, astfel incat orice companie care activeaza in aceasta industrie sa isi poata implementa solutia RabarburaERP intr-un mod usor, fara ajutorul unor consultanti”, a transmis Mircea Munteanu, managerul Elastoffice Romania.

 

Modul in care este structurat RabarburaERP pentru industria procesatoare de carne permite derularea procesului de implementare in sistem DIY.

 

Beneficiile implementarii DIY RabarburaERP:

- Reduce costurile presupuse de consultanta la implementare;

- Implementarea poate fi realizata gradual, astfel permite crearea unui ritm propriu;

- Ofera libertate de decizie si de a face schimbari rapid;

- Procesul de invatare a utilizarii solutiei este adaptat diferitelor tipuri de persoane din companie.

 

“Toata lumea stie ca trebuie sa ai lucru' tau. Da parca si mai fain ii atunci cand ti-l si faci singur. rabarburaERP iti livreaza tot ce ai nevoie pentru a-ti instala singur propriul sistem de administrare a afacerii. Cand poti! Cum vrei! Cat iti permiti! La urma urmei tu esti sefu'!”, a adaugat managerul Elastoffice.

 

Cei interesati sa participle la webinar se pot inscrie accesand link-ul: https://erp.rabarbura.ro/webinar8aprilie/Poti fi interesat si de