Cocorico, finalist la World Food Innovation Awards 2023, Londra

Cocorico, finalist la World Food Innovation Awards 2023, Londra


Produsele Cocorico sunt la un un pas de titlul “Cel mai bun produs din carne de pui al anului” si „Cel mai bun produs refrigerat al anului”, in cadrul galei World Food Innovation Awards 2023.

“Suntem bucurosi si mandri sa anuntam ca produsele noastre dragi, din gamele Cocorici si CocoBaked se vor afla pe cea mai mare scena de food a primaverii din Europa, fiind selectate drept finaliste in doua categorii ale competitiei 2023 World Food Innovation Awards din cadrul targului IFE London, ce va avea loc in perioada 20-22 martie 2023”, transmit reprezentantii AAylex, detinatorul brandului Cocorico.

 

Produsele din gama Cocorici candideaza pentru locul 1 in categoria Best Meat/ poultry product (Cel mai bun produs din carne/ carne de pasare), iar Aripioarele CocoBaked au fost alese in lista finalistilor din categoria Best Chilled/ frozen product (Cel mai bun produs refrigerat).

 

IFE Londra este cel mai mare targ international de food din Anglia, cu peste 1.500 de expozanti din 91 de tari si cu o istorie de peste 40 de ani. Competitia 2023 World Food Innovation Awards celebreaza cele mai inovatoare companii si produse din intreaga lume, si recunosc contributia lor remarcabila pentru industria alimentara, selectand dintre sute de optiuni inscrise, cele mai inovative si sustenabile variante pentru consumatorii moderni. Produsele castigatoare vor fi anuntate pe 20 martie, in cadrul unei ceremonii speciale, in ziua de deschidere a targului.

 

Produsele din gama Cocorico Original sunt produse inovatoare, create pentru a raspunde nevoilor consumatorilor cu un ritm de viata alert, care isi doresc o hrana sanatoasa si accesibila, si nu se multumesc cu putin. Acestea sunt specialitati din carne proaspata romaneasca, de calitate premium, bogate in proteina, din 100% ingrediente de origine naturala, fara aditivi, alergeni sau conservanti si pot fi consumate in orice moment al zilei de catre persoane de toate varstele, fara restrictii.

 

Dezvoltate ca si un raspuns firesc pentru consumatorii din ce in ce mai interesati de alimente cu eticheta curata si de practicarea unei agriculturi sustenabile, produsele Cocorico Original au la baza carnea de pui proaspata, Cocorico, The All- Natural Chicken Brand, provenita de la pui crescuti in conditii etice, ce respecta cele mai stricte standarde de biosecuritate, grija fata de animale si totodata fata de mediul inconjurator.

 

Cocorici, inovatia “star” a brandului, inseamna produse cu un gust spectaculos, avand o eticheta 100% curata (fara conservanti, aditivi, amidon, monoglutamat de sodiu), fiind totodata un produs fara gluten, sau alti alergeni si bucurandu-se de un profil nutritional unic, de cea mai buna calitate.

 

Fara membrana, gata de consum, Cocoricii sunt alegerea ideala pentru o masa gustoasa si sanatoasa, ca parte a unui hot dog, pizza, salate... sau pur si simplu poate fi consumat direct din pachet. Cu o modalitate de productie unica, Cocoricii reprezinta rezultatul unui proces de productie complet automatizat, ce permite ZERO atingere a produsului pe parcursul intregului flux. Consumatorul este practic prima persoana care atinge produsul dupa deschiderea ambalajului cu atmosfera protejata.

 

Alegerea Cocoricilor va ajuta sa reduceti atat risipa alimentara (gasiti pachete economice, atat cat aveti nevoie), cat si resursele aferente prepararii unei mese (energie electrica, incalzire, timp, etc.) si va ofera un mix natural de aminoacizi esentiali, proteine, vitamine si minerale. Veti regasi in pachet doar carne de pui proaspata Cocorico si condimente de origine naturala.

 

Alegand produsele CocoBaked, este mai usor sa gatesti: iti revine numai alegerea unei garnituri, iar noi iti oferim carnea gustoasa si sanatoasa necesara unui pranz sau a unei cine rafinate. Astfel, am creat aripioarele, ciocanelele, pulpele dezosate si pieptul de pui, ready-to-eat. Acestea sunt realizate din pui Cocorico 100% proaspat, crescut natural, fara antibiotice, hormoni de crestere sau alti aditivi, presarate cu condimente naturale, fierte la abur si coapte. Au o eticheta curata, fara gluten sau alti alergeni, nitriti, aditivi, conservanti, potentiatori de gust sau arome artificiale, dar cu un aport ridicat de proteine, minerale si vitamine, stimuland sistemul imunitar si hranindu-ne sanatos si gustos.

 

Deliciile CocoBaked sunt ideale pentru consumatorii de toate varstele, fara restrictii (potrivite si pentru persoanele care sufera de alergii; indiferent de constrangerile religioase – cu certificare Halal) eficientizand timpul si costurile, deoarece pot fi consumate ca atare, direct din ambalaj, incalzite sau prajite la gratar timp de doar 1 minut.

 

Alegand produsele Cocorico, alegi super calitate, recunoscuta pentru carnea de pui europeana, produsa in mod sustenabil, integrat de la ferma la furculita, cu ZERO aditivi, alergeni, sau arome artificiale si cu Zero atingere a produsului (Cocorici).

 

Mai multe pe: www.cocorico.ro



Poti fi interesat si de