Cele mai mari fabrici de carne din Republica Moldova participa la CARNEXPO Grill

Cele mai mari fabrici de carne din Republica Moldova participa la CARNEXPO Grill


CARNEXPO Grill este o oportunitate pentru industria carnii de a deveni mai puternica, sustin reprezentantii procesatorilor de carne din Republica Moldova, care vor veni in numar mare la evenimentul din 10-11 iunie, de la Theodora Golf Club.

“Chiar daca suntem cu totii concurenti in piata mare, la astfel de evenimente suntem colegi la masa rotunda si avem aceleasi interese sau probleme cu care ne confruntam si incercam sa abordam rezolvarea acestora fie ca ele sunt de ordin national sau international. Sunt multe oportunitati la nivel european prin care putem aborda proiecte comune cu colegii din Romania care sa aduca beneficii  industriei carnii moldovenesti. Acesta este mesajul nostru pentru industria carnii din Republica Moldova si va rog sa sustineti acest demers in care toti vom avea de castigat si de dezvoltat economia noastra nationala”, a afirmat Viorel COSNICEAN, director general Augur Perla.

 

La fel ca la prima editie a CARNEXPO Grill, si la evenimentul din acest an, momentele de socializare dintre producatorii romani si cei din Republica Moldova vor duce la stabilirea de noi parteneriate care sa contribuie la dezvoltarea industriei carnii din cele doua state.

 

“Vreau sa felicit oamenii de afaceri moldoveni pentru investitiile realizate in sectorul agroalimentar, in special pe cei din industria carnii si va asiguram de tot suportul nostru pentru a va indeplini toate obiectivele de dezvoltare. Invitam toti specialistii din spectrul agroalimentar, HoReCa si retail sa se alature si sa sprijine dezvoltarea comuna a produselor locale din Republica Moldova si Romania”, a spus Eugen CAPRA, General Manager CARNEXPO Grill.

 

Despre CARNEXPO Grill

Este un eveniment unic in Romania pentru promovarea produselor locale care marcheaza deschiderea sezonului de grill si lansarea produselor de tip BBQ, care doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca specialistii din industria agroalimentara, HoReCa si retail intr-o locatie distinsa. Aici, parteneriatele se pot lega foarte usor la o masa cu cele mai gustoase produse de grill sau la un pahar de vin de la crame selecte.

 

Va fi o editie de exceptie, cu multe suprize pentru participanti, prin prisma parteneriatelor incheiate de CARNEXPO Grill cu Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism (ANBCT), Asociatia Bucatarilor Italieni, Institutul Culinar Disciples Escoffier, Asociatia Prelucratorilor de Carne din Republica Moldova, organizatorii Festivalului D`ale Porcului ( care vor face demonstratii live de preparare a carnii de porc) si nu in ultimul rand vor fi prezenti invitati speciali din Belgia, Spania, Germania etc. CARNEXPO Grill se bucura si de sprijinul asociatiilor din industria carnii: Asociatia Romana a Carnii (ARC), Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania (APCPR), Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine (ACEBOP), Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS).

 

Personalitati marcante din sectorul agroalimentar, specialisti si furnizori vor participa la CARNEXPO Grill in calitate de speakeri si vor pune la dispozitia participantilor experienta si know-how-ul lor pentru a dezvolta piata autohtona. Furnizorii de tehnologie au un loc aparte in aceasta noua editie, acestia avand posibilitatea sa-si expuna echipamentele si sa realizeze demonstratii in cadrul conceptului TECH DAY - o zi dedicata tehnologiei.

 

CARNEXPO Grill are loc in perioada 10-11 iunie 2021, la Theodora Golf Club din Alba Iulia.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpogrill.ro

Ana Maria Mihai - 0734 333 588 /  anamaria.mihai@industriacarnii.ro

Flavius Marin - 0734 333 589 / flavius.marin@industriacarnii.ro



Poti fi interesat si de