Casa Angus, un magazin cochet care aduce sub acelasi acoperis doar produse cu poveste

Casa Angus, un magazin cochet care aduce sub acelasi acoperis doar produse cu poveste


Nu toti tinerii vor sa plece din tara. Sunt si romani ambitiosi care reusesc sa porneasca business-uri frumoase, cu entuziasm si pasiune pentru alimente naturale si de calitate. Este ceea ce si-a propus sa le ofere bucurestenilor Casa Angus, un concept care promoveaza produse romanesti premium de la fermieri alesi pe spranceana.

Sprijiniti de familie si apropiati, doi tineri antreprenori au ales sa deschida magazinul Casa Angus in zona Baba Novac din Capitala. Investitia in magazin a fost de cel mult 25.000 de euro, bani pe care nu i-au avut de la inceput, a adus fiecare de acasa. Si mai mare le-a fost satisfactia cand au reusit inca din prima luna de la deschidere sa acopere toate cheltuielile, la fel si in lunile care au urmat, semn ca lucrurile merg intr-o directie buna si ca e loc de mai bine.

 

angus 2_1

 

“Ideea ne-a venit dupa ce am observat ca pe piata din Bucuresti nu exista carne de vita Angus proaspata, romaneasca, pentru consumul familiilor noastre. Fiind crescuti in vacante la tara, ulterior am tot auzit de dezamagirea micilor fermieri care produc alimente de calitate ca nu sunt bagati in seama de marii retaileri. Asa am ajuns la concluzia ca am putea ajuta multe familii de fermieri romani. Prin aceasta ecuatie, am pus bazele acestui proiect care are drept obiectiv sustinerea producatorilor premium, pentru a oferi clientilor nostri o proteina de calitate”, povesteste Stefan Craciun, unul dintre fondatorii Casa Angus.

 

angus 3

 

Initiatorii proiectului Casa Angus fac acum si livrari la domiciliul clientilor si se gandesc deja sa deschida un al doilea magazin, intr-un spatiu mai mare si amplasat intr-o zona centrala, care sa le permita dezvoltarea pe termen scurt si mediu.

 

angus 4

 

Mai multe detalii despre business-ul Casa Angus puteti citi in editia 70 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.

 



Poti fi interesat si de