Carrefour si Bringo lanseaza serviciul de livrare rapida, in 30 de minute de la plasarea comenzii

Carrefour si Bringo lanseaza serviciul de livrare rapida, in 30 de minute de la plasarea comenzii


Potrivit noului model de serviciu, Bringo va face livrari pentru peste 10.000 de produse din Carrefour Market, in 30 de minute de la plasarea comenzii, in vecinatatea primelor magazine incluse in planul de expansiune din Capitala si Iasi.

Pot primi comanda in jumatate de ora bucurestenii care locuiesc in vecinatatea Carrefour Market Barbu Vacarescu, nr. 154-158 si Drumul Taberei Columbus, nr. 124) si iesenii din vecinatatea Carrefour Market Iasi Palace Mall din str. Palas, nr. 7A, Iasi Iulius Mall din Bvd. Tudor Vladimirescu si cel din Soseaua Arcu, nr. 29.

 

„ (…) Clientii nostri au un ritm de viata alert, sunt adesea pe fuga si de aceea este important pentru ei sa aiba acces usor si rapid la produsele noastre. Iar daca este important pentru ei, este important si pentru noi. Astfel, facem pasi catre noi modele de servicii, crestem impreuna cu Bringo si, mai ales, continuam sa punem la dispozitia clientilor peste 90% din sortimentul magazinelor noastre fizice in Bringo, la pretul de la raft”, a declarat Catalin Samara, COO Carrefour Romania.

 

In plus, o componenta importanta a noului serviciu de livrare rapida in Bucuresti, Iasi si Mangalia o reprezinta introducerea modelului hibrid de livrare, disponibil odata cu adaugarea bicicletelor electrice, dar si a celor traditionale, in flota Bringo.

 

„In urma unui sondaj, am aflat ca peste 70% dintre ei vor sa aiba acces rapid la produsele Carrefour prin Bringo chiar si atunci cand sunt in vacanta la mare. Iar acest insight ne-a dus catre doua directii. Pe de o parte, ne-am orientat prioritar catre lansarea serviciului de livrare rapida in cateva orase, acoperind si zona de litoral. Pe de alta parte, am decis includerea bicicletelor electrice in flota noastra pentru a sustine cat mai bine obiectivele de proximitate si livrare expres”, a punctat la randul ei si Ioana Ilie Dobre, Director General Bringo.

 

In acest moment, 63 de magazine din reteaua Carrefour din 38 de orase sunt incluse in aplicatia Bringo. Toate produsele sunt disponibile la acelasi pret ca cel din magazinele fizice, iar costul livrarii reprezinta varianta redusa de proximitate, de 9,99 lei la fiecare comanda.Poti fi interesat si de