Carrefour asigura alimente pentru spitalele aflate in prima linie in lupta cu Covid-19

Carrefour asigura alimente pentru spitalele aflate in prima linie in lupta cu Covid-19


Carrefour Romania a raspuns necesitatii de hrana si asigura spitalelor din tara, care trateaza pacientii infectati cu Covid-19, alimentele necesare pe parcursul urmatoarei luni, atat pentru personalul medical, cat si pentru pacienti, potrivit unei informari publicate pe site-ul Ministerului Sanatatii.

In acest moment, Spitalul clinic de boli infectioase Constanta, Spitalul clinic de boli infectioase si pneumoftizologice Victor Babes Craiova si Spitalul clinic de boli infectioase Victor Babes Timisoara se afla pe lista centrelor medicale ce vor primi alimente, la recomandarea Ministerului Sanatatii.

 

Jean Richard De Latour, CEO Carrefour Romania, sustine ca toti cei care se afla in linia intai in lupta impotriva COVID-19 au nevoie de grija si ajutor.

 

"Cei care se afla astazi in linia intai in lupta impotriva Covid-19 - cadre medicale, asistenti, personal de suport - au, la randul lor, nevoie de grija si ajutor. Vrem sa le acordam sprijin pentru a face fata zi de zi situatiilor solicitante. Iar pacientilor, toate incurajarile, impreuna cu sustinerea pe care vrem sa le-o oferim printr-o alimentatie corespunzatoare", a declarat CEO Carrefour Romania.

 

Spitalele vor primi din partea Carrefour Romania alimentele necesare unei alimentatii adecvate, conform solicitarilor primite de la unitatile sanitare mentionate anterior, se precizeaza in comunicat.Poti fi interesat si de