Carnea de bizon made in Romania, promovata la CARNEXPO Grill 2021

Carnea de bizon made in Romania, promovata la CARNEXPO Grill 2021


La CARNEXPO Grill 2021, toti participantii vor avea oportunitatea de a cunoaste un produs premium de nisa cum este carnea de bizon, produsa la ferma Euro Buffalo, din Salonta.

Euro Buffalo a realizat o investitie de peste 20 de milioane de euro intr-o ferma si un abator si detine un efectiv de peste 1.200 de capete de bizoni, cea mai mare diversitate genetica de bizoni existenta in Europa. Ferma are o suprafata de peste 2.700 ha si este dotata cu echipamente agricole de ultima generatie, astfel incat sa-si produca toata cantitate de furaj necesara pentru hrana animalelor. Euro Buffalo detine si un abator modern care ii permite sa realizeze o productie de la ferma la furculita, avand un control optim al calitatii produselor finite.

 

Euro Buffalo Romania s-a concentrat pe exportul de carcasa de bizon pe diverse piete din Vestul Europei, dar si pe deschiderea pietei interne.

 

Despre CARNEXPO Grill

Este un eveniment unic in Romania pentru promovarea produselor locale care marcheaza deschiderea sezonului de grill si lansarea produselor de tip BBQ, care doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca specialistii din industria agroalimentara, HoReCa si retail intr-o locatie distinsa. Aici, parteneriatele se pot lega foarte usor la o masa cu cele mai gustoase produse de grill sau la un pahar de vin de la crame selecte.

 

Va fi o editie de exceptie, cu multe suprize pentru participanti, prin prisma parteneriatelor incheiate de CARNEXPO Grill cu Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism (ANBCT), Asociatia Bucatarilor Italieni, Institutul Culinar Disciples Escoffier, Asociatia Prelucratorilor de Carne din Republica Moldova, organizatorii Festivalului D`ale Porcului ( care vor face demonstratii live de preparare a carnii de porc) si nu in ultimul rand vor fi prezenti invitati speciali din Belgia, Spania, Germania etc. CARNEXPO Grill se bucura si de sprijinul asociatiilor din industria carnii: Asociatia Romana a Carnii (ARC), Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania (APCPR), Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine (ACEBOP), Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS).

 

Personalitati marcante din sectorul agroalimentar, specialisti si furnizori vor participa la CARNEXPO Grill in calitate de speakeri si vor pune la dispozitia participantilor experienta si know-how-ul lor pentru a dezvolta piata autohtona. Furnizorii de tehnologie au un loc aparte in aceasta noua editie, acestia avand posibilitatea sa-si expuna echipamentele si sa realizeze demonstratii in cadrul conceptului TECH DAY - o zi dedicata tehnologiei.

 

CARNEXPO Grill are loc in perioada 10-11 iunie 2021, la Theodora Golf Club din Alba Iulia.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpogrill.ro

Ana Maria Mihai - 0734 333 588 /  anamaria.mihai@industriacarnii.ro

Flavius Marin - 0734 333 589 / flavius.marin@industriacarnii.ro

 

 Poti fi interesat si de