Carmolimp vrea sa revolutioneze piata HoReCa si lanseaza o gama de mancaruri gatite

Carmolimp vrea sa revolutioneze piata HoReCa si lanseaza o gama de mancaruri gatite


Dupa o investitie de peste 300.000 euro si un proces de cercetare de mai bine de 7 ani, compania Carmolimp lanseaza gama de produse gatite pentru restaurante.

Aceasta va avea un termen de valabilitate de 21 de zile, fara a folosi conservanti. Produsele sunt supuse unui process de preparare 100% sanatos, cu tehnologie avansata, acesta fiind secretul care a dus, dupa o indelunga cercetare, la acest urias termen de valabilitate.

 

Pe termen lung, solutia Carmolimp se va dovedi cea mai sanatoasa si economica varianta de mancare gatita atat la nivel macro, cat si la nivel micro. Datorita acestei solutii unice in piata, a numarului mare de ingrediente din ferme proprii, dar si cantitatilor mari preparate, preturile produselor sunt cu 60% mai mici decat cele din piata.

 

“Am cercetat foarte mult pana am reusit sa iesim cu aceste produse in piata romaneasca. Ele sunt perfecte pentru orice restaurant, pentru ca respecta atat calitatea si procesul de pasteurizare, cat si cantitatile optime pentru o portie. Am reusit sa facem in asa fel incat fiecare leguma din portia de ciorba sa fie in cantitatea potrivita, aceeasi cantitate pentru fiecare portite. Folosim o mare parte din echipamentele fabricii Carmolimp, dar am inovat in asa masura incat ne asteptam sa devenim principalul furnizor de mancare gatita pentru HoReCa in urmatoarele 12 luni”, a declarat Valentin Soneriu, Director General Carmolimp.

 

Gama de produse gata preparate, necongelate, de la Carmolimp contine 10 sortimente de ciorba si peste 40 sortimente de mancare gatita si isi propune sa revolutioneze pentru totdeauna piata HoReCa din Romania. Proprietarii de restaurante vor evonomisi astfel timp si resurse, inclusiv resurse de personal, reusind sa pastreze constanta calitatea mancarii.

 

“Solutiile noastre se preteaza nu doar pe restaurante. Merg foarte bine pe autoservire, pe operatiuni all inclusive, pe consumuri colective mari – fabrici si santiere, etc. Pe langa faptul ca se economiseste enorm din costurile cu personalul – nu mai ai nevoie de personal specializat in bucatarie, se elimina costuri energetice importante – nu mai pornesti cuptoare in aceeasi cadenta, nu mai e nevoie de spatii de depozitare la fel de mari. Incalzirea se face direct in punga si scade astfel cantitatea de gunoi din locatii”, a adaugat Valentin Soneriu.

 

Pretul pe portie din restaurant cat pretul pe kilogram la Carmolimp

De exemplu, un proprietar de restaurant poate plati doar 7,5 lei+TVA pentru 1 kilogram de ciorba de legume, pretul unei portii de 400 de grame ajungand la 3,3 lei cu TVA inclus. Ciorba de burta, una dintre cele mai complexe din oferta, are un pret de 13.5 lei+TVA pe kilogram, portia de 400 de grame avand ca pret final 5,9 lei. Pentru un fel principal, pretul unui kilogram de tochitura este de 22,5 lei+TVA, iar varza calita cu afumatura are pretul de 16,1 lei+TVA pe kilogram.

 

CarmOlimp este, in prezent, unul dintre cei mai importanti jucatori din piata de HoReCa, activand in domeniu din 1993. Compania brasoveana detine cea mai mare fabrica integrata de mancare gatita, de la ferme de animale la abator si fabrica, oferind cele mai bune solutii din zona de mancare gatita, transare, produse specializate si proiecte specifice.



Poti fi interesat si de