Cargill va investi 160 de milioane de euro in dezvoltarea afacerii

Cargill va investi 160 de milioane de euro in dezvoltarea afacerii


Gigantul mondial din sectorul produselor alimentare si agricole Cargill intentioneaza sa investeasca, in urmatorii trei ani, 160 de milioane de dolari pentru noi achizitii de branduri, pentru extindere si in alte zone geografice, dar si pentru dezvoltarea de noi linii de produse, au precizat doi inalti oficiali ai companiei.

"Discutiile sunt pentru cresterea veniturilor si productivitatii fermierilor. Credem ca diferitele afaceri ale Cargill din lantul de aprovizionare agricola, alimentatie si hrana pentru animale ar putea juca un rol important in lunile urmatoare", a declarat Marcel Smits, presedinte si director executiv pentru zona Asia Pacific a Cargill.

 

Presedintele Cargill India, Simon George, a declarat: „Cargill a investit pana in prezent 80 de milioane de dolari din 240 de milioane cate si-a propus pentru India, iar restul vor fi investite in urmatoarele 36 de luni, intr-o serie de initiative.” Printre altele, compania va ridica de la zero o fabrica de premixuri in Kota, din Rajasthan.Poti fi interesat si de