CSB-System prezinta la Anuga 2019 procese digitale pentru industria alimentara

CSB-System prezinta la Anuga 2019 procese digitale pentru industria alimentara


La Anuga, specialistul in industrie CSB-System prezinta solutii inovatoare pentru digitalizarea si automatizarea companiilor producatoare de alimente si bauturi.

Digitalizarea si automatizarea cu succes a companiilor producatoare de alimente, tema abordata de specialistul in industrie CSB-System la targul Anuga din Köln este mai relevanta ca oricand, deoarece prin utilizarea eficienta a tehnologiilor apar sanse noi de reducere a costurilor, de accelerare si automatizare a proceselor din productie si de patrundere pe canale de desfacere noi, digitale. Sub motto-ul „Digitize and automate your business“, CSB prezinta la standul B090-C093 din pavilionul 7.1 solutii din domeniile Smart ERP, Smart Food Factory, Smart Sales & Webshop Solutions si Smart Greenfield.

 

Smart ERP Solutions

CSB isi prezinta portofoliul de sisteme ERP pentru industria alimentelor si a bauturilor: noul Basic ERP creat special pentru firme mici, solutia Factory ERP pentru unitati de productie din grupuri de firme si solutia completa Industry ERP. In afara de aspectele comerciale si de gestiune a marfurilor, sistemele faciliteaza de exemplu monitorizarea in timp real a utilajelor, planifica procesele de productie complexe sau asigura trasabilitatea rapida si fara lacune a produselor alimentare.

 

Smart Food Factory

Expertii CSB vor oferi inclusiv informatii despre noile solutii software si de automatizare pentru organizarea inteligenta a productiei si a sistemului logistic. In afara de sistemele inovatoare cu sortatoare pentru etichetarea eficienta a preturilor si picking este disponibila aplicatia cu pupitru de comanda CSB Linecontrol, cu ajutorul careia utilajele de productie si ambalare pot fi monitorizate mai eficient, putand astfel spori eficienta generala a echipamentelor (OEE).

 

Smart Sales & Webshop Solutions

„Astazi comandat, maine la client livratˮ. Avand un magazin online propriu, firmele din industria alimentara pot profita de oportunitati de vanzare noi – insa doar daca tehnologia poate face fata cerintelor ridicate din comertul online. In acest sens, CSB prezinta la Anuga noile sale magazine online si sistemele de comanda dezvoltate pentru sectorul B2B si B2C. Cea mai importanta caracteristica a solutiilor web CSB este integrarea completa a datelor dintre sistemul de gestiune a marfurilor si magazinul online. In acest mod se pot transfera date privind articolele, adresele si comenzile de la un sistem la celalalt, fara utilizarea de interfete. Avantajul companiilor: atat implementarea, cat si mentenanta magazinelor sau a portalului web pentru filialele conectate se deruleaza fara probleme, cu economie de timp si bani.

 

Smart Greenfield

Noile fabrici de alimente se pot indrepta spre viitorul digital inca din faza de proiect. Cum este posibil acest lucru? Aflati la standul expozitional CSB. Saltul tehnologic catre fabrica „inteligenta“, digitalizata este complet doar daca sistemele tehnologice, procesele, cerintele comerciale si solicitarile consumatorilor sunt armonizate pe deplin. La Anuga, CSB va arata cei mai importanti factori pentru proiecte de tip greenfield si brownfield, cu ajutorul carora structurile si procesele inca functionale pot fi optimizate si puse la punct pentru industria 4.0 si digitalizare.

 

Vizitatorii pot de asemenea urmari activitatea unor fabrici inteligente

Cine doreste sa combine vizita la targ cu activitatea practica a unor fabrici digitalizate se poate inscrie la vizitele efectuate la clienti CSB renumiti din industriile Produse lactate, Produse convenience, Carne, Dulciuri si Sucuri de fructe. Cu ocazia circuitelor ghidate, participantii vor putea urmari procesele digitale ale companiilor alimentare automatizate: pornind de la depozitul de materii prime, trecand prin productie si pana la noi canale de distributie digitale. Mai multe informatii pe: www.csb.com.

 

 Poti fi interesat si de