Bringo extinde serviciul de livrare rapida in alte trei orase din Romania

Bringo extinde serviciul de livrare rapida in alte trei orase din Romania


Pe harta livrarii rapide Carrefour prin Bringo se adauga trei noi localitati Arad. Bacau si Craiova. Reteaua de mazagine Carrefour Market si Express care sustin serviciul de livrare in 30 de minute ajunge la 48 de unitati.

Clientii au acces la peste 90% din sortimentul magazinului din proximitate prin intermediul livrarii rapide si beneficiaza de acelasi pret al produselor ca cel din magazinele fizice, intrucat platforma Bringo nu practica adaos comercial.

 

„Serviciul de livrare rapida este un pilon important in parteneriatul nostru cu Bringo si un rezultat al obiectivului nostru comun de a dezvolta serviciile in zona de comert online alimentar. Clientul de astazi doreste in online o reflexie a ceea ce are deja la dispozitie in offline prin magazinele noastre multiformat, iar serviciul de livrare rapida ii pune la dispozitie proximitatea, viteza si alegerile sanatoase la doar cateva click-uri distanta”, a declarat Gabriela Stanica, Chief Information, Data Officer si Director E-commerce, Carrefour Romania.

 

Pentru o comanda, clientii trebuie sa achite un cost redus de doar 9,99 lei.

 

 „Am observat o crestere substantiala a comenzilor prin intermediul platformei Bringo in 2021 fata de anul precedent, ceea ce ne demonstreaza potentialul comertului online alimentar si ne motiveaza sa facem serviciul de livrare rapida disponibil in cat mai multe orase din tara. Ne dorim ca acest serviciu sa acopere toate orasele mari din Romania pana in vara”, a adaugat Ioana Ilie Dobre, Director General Bringo.

 

Carrefour Romania este cel mai mare partener al Bringo, punand la dispozitia clientilor game de la 3.000 la 50.000 de produse si activand in aplicatie cu toate magazinele de tip hipermarket si supermarket sau express. Cumparaturile sunt facute de un personal shopper care comunica in timp real cu clientul, experienta cumparaturilor de la distanta fiind semnificativ imbunatatita. Aplicatia Bringo este disponibila gratuit in App Store si Google Play.Poti fi interesat si de