Brandul Familia Safir, prezent la Sial Paris


In perioada 15-19 octombrie, brandul Familia Safir a participat la Sial Paris, cea mai mare expozitie din industria alimentara, care reuneste peste 7.000 de expozanti din 120 de tari, acoperind 21 de domenii din industria alimentara.

Participarea companiei Safir  la Sial Paris s-a axat pe trei directii principale: prezentarea noului brand Familia Safir, a ambalajelor noi de culoare mov si LIVE din ferme, o premiera pentru industria carnii de pui din Romania! Fiecare ambalaj nou mov are un cod QR care le permite consumatorilor sa vada clar modul de crestere in conditii superioare de bunastare din fermele rurale ale Familiei Safir!

 

Respectarea standardelor si a normelor de calitate europene si competitivitatea ridicata au permis Familiei Safir sa-si consolideze pozitia pe piata internationala si au intarit mesajul nostru care ne ghideaza toate actiunile: Felul de a fi bun!

 

Expozitia Sial Paris a devenit un barometru real al pietei alimentare, dar si o sursa de inspiratie si inovatie pentru intreaga comunitate.Poti fi interesat si de