Biotrend Plus de 30 de ani cu misiunea de a proteja sanatatea oamenilor

Biotrend Plus de 30 de ani cu misiunea de a proteja sanatatea oamenilor


De 30 de ani, compania Biotrend Plus ofera solutii moderne si inovatoare pentru siguranta si igiena materiilor prime, a produselor finite si a suprafetelor din intreaga industrie alimentara, retail, HoReCa sau industria farmaceutica.

In ultimii 30 de ani, Biokom Trendafilov si-a consolidat pozitiile in Bulgaria, Romania, Serbia, Macedonia de Nord si Kosovo si deserveste in mod direct Croatia, Slovenia, Bosnia si Hertegovina, Muntenegru, Republica Moldova si Albania.

 

Activitatea principala a companiei este furnizarea si dezvoltarea tehnologiilor moderne pentru monitorizarea microbiologica si fizico-chimica a alimentelor. In plus, impreuna cu oamenii de stiinta si specialistii de varf din industria respectiva, compania dezvolta propriile noastre produse inovatoare concepute in functie de nevoile clientilor.

 

“In spatele nostru sta un personal calificat si motivat, ajutand compania sa ofere solutii moderne si inovatoare pentru siguranta si igiena materiilor prime, a produselor finite si a suprafetelor din intreaga industrie alimentara, lanturi de magazine, hoteluri, restaurante, companii de catering, institutii sanitare, laboratoare, produse cosmetice, farmacii, producatori de cereale, fermieri, clinici veterinare. De 30 de ani, compania noastra si-a intarit pozitiile detinute pe piata nu numai in Bulgaria, ci si pe piata internationala, continuam sa ne respectam principiile de loialitate fata de clientii nostri si o calitate superioara a produselor si serviciilor noastre din portofoliu”, a afirmat Yordanka Yanusheva PR & Key Account Manager.

 

Compania marcheaza cei 30 de ani de existenta cu o editie de colectie a revistei „30 de ani de Biokom Family”. Aceasta va fi publicata in fiecare tara unde Biokom are sedii de reprezentanta: Romania, Serbia, Croatia, Muntenegru, Slovenia, Macedonia de Nord, Albania, Kosovo, Bosnia si Hertegovina, Republica Moldova.

 

Vom continua sa facem lucrurile pe care le facem si vom depune eforturi maxime pentru imbunatatirea si dezvoltarea continua a serviciilor noastre, bazandu-ne pe:

- Satisfacerea complexa a nevoilor clientilor, prin furnizarea de materii prime specifice pentru nevoile activitatii lor, consultanta si asistenta gratuita pentru dezvoltarea de noi produse si servicii.

- Transformarea clientilor in parteneri ai Biotrend Plus.

- Furnizarea de servicii bune, in asa fel incat partenerii companiei sa poata vedea avantajele reale ale colaborarii cu Biotrend Plus”, a mai spus Yordanka Yanusheva PR & Key Account Manager.

 

Interviul complet despre dezvoltarea business-ului Biotrend Plus se regaseste in editia 78 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.Poti fi interesat si de