BEST GRILL, cel mai tare concurs de gratare din Romania, pune pe jar industria carnii

BEST GRILL, cel mai tare concurs de gratare din Romania, pune pe jar industria carnii


Chefi cunoscu?i pe plan na?ional ?i interna?ional, precum Antonio Passarelli, Iosif ?tef?nescu, Orlando Zaharia, Iulian Olaru ?i Paul Sisserman, vor face parte din comisia care va juriza produsele din carne intrate în concursul BEST GRILL, cea mai important? competi?ie de gr?tare din sud-estul Europei. Concursul va avea loc în cadrul evenimentului CARNEXPO GRILL, organizat pe 4 ?i 5 iunie la complexul exclusivist Theodora Golf, de lâng? Alba Iulia.

"Ne preg?tim intens pentru acest eveniment inedit, unic în România. Pe lâng? partea de socializare ?i demonstra?ii culinare, vom prezenta ?i vom degusta cele mai bune produse locale destinate zonei de gr?tar, dar ?i produse interna?ionale care s? ajute la dezvoltarea sectorului nostru intern. Concursul BEST GRILL este punctul central al acestui eveniment, întrucât aici vom decide, cu ajutorul speciali?tilor, care sunt cele mai bune produse pentru gr?tar pe care produc?torii români le scot pe pia?? în noul sezon", a declarat Eugen Capr?, organizatorul CARNEXPO GRILL.

 3J6A2510_1

Concursul BEST GRILL îi va avea în juriu pe unii dintre cei mai pricepu?i chefi din România, care lucreaz? pentru restaurante ?i de steak-house-uri binecunoscute ?i care ?tiu foarte bine apetitiul românilor pentru produsele preg?tite la gr?tar. Totodat?, al?turi de ace?ti speciali?ti din industria c?rnii vor fi ?i produc?tori de b?uturi care vor pune pe masa participan?ilor la eveniment cele mai apreciate vinuri române?ti, sortimente de bere artizanal? ?i nu numai, dar ?i b?uturi spirtoase consacrate.

 

Juriul s-a reunit joi seara, la resturantul Dabeef, din Capital?, pentru a stabili regulile competi?iei, criteriile de evaluare a produselor, dar ?i premiile care le vor fi oferite câ?tig?torilor. Întrunirea a fost un bun prilej pentru ca chefii s? fac? o demonstra?ie culinar? în fata clien?ilor restaurantului.

 3J6A2557_1

CARNEXPO GRILL este organizat de revista INDUSTRIA CARNII.RO ?i de platforma de specialitate EUROMEATNEWS.COM. Evenimentul va sta sub deviza MEAT YOUR PASSION. "Am ales Theodora Golf Club de lâng? Alba Iulia tocmai pentru c? r?spunde perfect conceptului de eveniment pe care vrem s? îl punem în scen?: un cadru de 5 stele, exclusivist, situat în mijlocul naturii, cu o priveli?te încânt?toare, cu terenuri de golf care îndeamn? la mi?care, dar ?i cu un restaurant care pune în valoare preparate culinare pentru gusturi alese", a mai declarat Eugen Capr?, organizatorul CARNEXPO Grill.

 

CARNEXPO GRILL reprezint? o oportunitate unic? de a împ?rt??i idei cu peste 200 de speciali?ti cheie din industria c?rnii, pe teme de maxim interes. În programul evenimentului care va avea loc în var? sunt cuprinse: o sear? festiv? cu gr?tar, degustare de vinuri alese, dar ?i recomand?ri ale somelierilor, timp de recreere ?i socializare prin participarea la jocul de golf, zone de show-uri culinare unde chefi de renume vor preg?ti multe surprize.

 

La eveniment vor participa reprezentan?i ai celor mai mari produc?tori ?i procesatori de carne din România ?i din str?in?tate, buyeri de top din sectorul de retail, importatori ?i exportatori din domeniu, delega?i ai Ambasadelor, dar ?i chefi care reprezint? sectorul HoReCa.



Poti fi interesat si de