BARONCINI promoveaza gama completa de echipamente pentru abator la CARNEXPO Grill 2021

BARONCINI promoveaza gama completa de echipamente pentru abator la CARNEXPO Grill 2021


BARONCINI, companie cu o experienta de peste 70 de ani in domeniul proiectarii de abatoare, participa anul acesta la cel mai mare eveniment gastronomic CARNEXPO Grill.

Compania asigura servicii complete de proiectare a instalatiilor, a echipamentelor si a sistemelor de abatorizare, fabricarea si implementarea acestora, instruirea personalului si mentenanta (service autorizat).

 

Printre proiectele finalizate anul acesta de BARONCINI se afla fabrica de preparate autentice romanesti a firmei TELDO TRANS, pentru care grupul a asigurat proiectarea, productia, instalarea, testarea si asistenta post-vanzare.

 

Recent, BARONCINI a mai pus in functiune punctul de sacrificare la nivelul fermei ANDROANGUS din localitatea Cartisoara, jud. Sibiu. Reprezentantii grupului au precizat ca vor dezvolta acest tip de proiect valabil pentru centre sau puncte de sacrificare, venind in sprijinul fermierului roman cu solutii complete.

 

Printre cele mai importante proiecte de anul acesta realizate de specialistii BARONCINI se numara si cel al companiei RADIC STAR, cu o capacitate de sacrificare de peste 500 de porci/zi sau linia de productie integrata a companiei PORK PROD, cu o capacitate de sacrificare de peste 1.000 de porci/zi, o investitie de 12 milioane de euro.

 

Firma Baroncini a fost infiintata in anul 1947 de catre Baroncini Edmondo si Utignani Giuseppe. Din tata in fiu, s-a transmis politica firmei de a oferi clientilor un serviciu complet, de la proiectarea instalatiilor pana la instruirea personalului si service. Pana in prezent, Baroncini a realizat sute de abatoare in Italia si in alte tari.

 

In anul 2003 s-a infiintat Baroncini Est cu sediul in Bucuresti, cu scopul de a oferi asistenta tehnica, asistenta comerciala si service pentru toate echipamentele furnizate, marea majoritate de origine italiana.

 

Despre CARNEXPO Grill

Este un eveniment unic in Romania pentru promovarea produselor locale care marcheaza deschiderea sezonului de grill si lansarea produselor de tip BBQ, care doreste sa elimine barierele formale din jurul conferintelor standard si sa reuneasca specialistii din industria agroalimentara, HoReCa si retail intr-o locatie distinsa. Aici, parteneriatele se pot lega foarte usor la o masa cu cele mai gustoase produse de grill sau la un pahar de vin de la crame selecte.

 

Va fi o editie de exceptie, cu multe suprize pentru participanti, prin prisma parteneriatelor incheiate de CARNEXPO Grill cu Asociatia Nationala a Bucatarilor si Cofetarilor din Turism (ANBCT), Asociatia Bucatarilor Italieni, Institutul Culinar Disciples Escoffier, Asociatia Prelucratorilor de Carne din Republica Moldova, organizatorii Festivalului D`ale Porcului ( care vor face demonstratii live de preparare a carnii de porc) si nu in ultimul rand vor fi prezenti invitati speciali din Belgia, Spania, Germania etc. CARNEXPO Grill se bucura si de sprijinul asociatiilor din industria carnii: Asociatia Romana a Carnii (ARC), Asociatia Producatorilor de Carne de Porc din Romania (APCPR), Asociatia Crescatorilor si Exportatorilor de Bovine, Ovine si Porcine (ACEBOP), Asociatia Producatorilor de Salam de Sibiu (APSS).

 

Personalitati marcante din sectorul agroalimentar, specialisti si furnizori vor participa la CARNEXPO Grill in calitate de speakeri si vor pune la dispozitia participantilor experienta si know-how-ul lor pentru a dezvolta piata autohtona. Furnizorii de tehnologie au un loc aparte in aceasta noua editie, acestia avand posibilitatea sa-si expuna echipamentele si sa realizeze demonstratii in cadrul conceptului TECH DAY - o zi dedicata tehnologiei.

 

CARNEXPO Grill are loc in perioada 10-11 iunie 2021, la Theodora Golf Club din Alba Iulia.

 

Rezerva-ti locul la eveniment: office@carnexpogrill.ro

Ana Maria Mihai - 0734 333 588 /  anamaria.mihai@industriacarnii.ro

Flavius Marin - 0734 333 589 / flavius.marin@industriacarnii.ro



Poti fi interesat si de