Aviagen premiaza ferme de pasari romanesti pentru performanta

Aviagen premiaza ferme de pasari romanesti pentru performanta


Avicola Buzau, Avicola Tartasesti si Oprea Avicom sunt considerate modele excelente de buna practica pentru crescatorii de pasari din toata Romania de catre Aviagen, unul dintre cei mai importanti furnizori de pui pentru reproductie.

Potrivit unui comunicat de presa al Avigen, preluat de EuroMeatNews.com, Avicola Buzau, Avicola Tartasesti si Oprea Avicom au inregistrat performante deosebite, combinand daruirea pentru activitatea de crestere a pasarilor cu munca in echipa, si au maximizat astfel potentialul genetic al pasarilor Ross.

 

Toate cele trei companii sunt castigatoare ale premiului Ross 140 Club – o realizare impresionanta. Este cel de-al cincilea premiu consecutiv pentru Avicola Tartasesti si Oprea Avicom, iar al treilea pentru Avicola Buzau. Ferma 10 a lui Avicola Tartasesti a intrat anul acesta in Clubul Ross 140 cu un scor de varf de 159,84 pui per gaina adapostita (pui/HH), iar Avicola Buzau a ajuns la 154,5 pui/HH la ferma Calarasi. Ferma Sincai a lui Oprea Avicom a atins 158,5 pui/HH, in acelasi timp a obtinut o performanta a puiului de carne European Production Efficiency Factor (EPEF) de 414,42 si a intrat in Clubul Ross 400.

 

„Suntem incantati sa celebram realizarile celor de la Avicola Buzau, Avicola Tartasesti si Oprea Avicom, care sunt exemple excelente pentru intreaga industrie din regiune, gratie imbunatatirilor de la an la an posibile prin munca asidua, pricepere si pasiune pentru efectivele lor”de pasari, a explicat Paul Anton, director de vanzari si tehnica Aviagen.

 

Gabriela Nicolae, Director General Avicola Tartasesti Poultry, a adaugat: „Suntem foarte mandri ca facem parte din Clubul Ross 140 si ca depasim an de an standardul de performanta. Multumim membrilor echipei noastre merituoase pentru eforturile depuse si multumiri echipei de asistenta pentru clienti Aviagen pentru ajutorul oferit de-a lungul anilor.”Poti fi interesat si de