Autoworld promoveaza Audi ca partener de mobilitate la CARNEXPO Grill 2022

Autoworld promoveaza Audi ca partener de mobilitate la CARNEXPO Grill 2022


Cadrul idilic de vara? Preparate culinare selecte, bauturi distinse si automobile exclusiviste Audi expuse in premiera la malul marii, pe plaja Phoenicia Blue View din Olimp.

“Ne intalnim in intervalul 5-6 mai, la CARNEXPO Grill, cu cu specialisti din industria alimentara, promotorii tehnologiilor de procesare a alimentelor si, desigur, chefi, somelieri si jurati de rang mondial. Urmand traditia editiilor precedente, vom degusta impreuna preparatele deosebite si vom discuta despre viitorul si potentialul de dezvoltare a industriei HoReCa din Romania. Toate acestea urmeaza sa fie condimentate cu prezentarea modelelor electrice Audi e-tron. De asemenea, participantii vor putea admira si testa cele mai noi modele Audi”, transmit reprezentantii Autoworld.

 

Echipa Autoworld Audi va asteapta pe 5 si 6 mai 2022 la cel mai important eveniment gastronomic business to business din Romania cu automobile pe masura!

 

Despre CARNEXPO Grill:

CARNEXPO Grill, ajuns in 2022 la a treia editie, este un concept unic in Romania ce se va desfasura in perioada 5-6 mai intr-o noua locatie, Phoenicia Blue View din Olimp si va atrage cei mai importanti specialisti din industria alimentara, a bauturilor, HoReCa si retail, din tara, dar si din strainatate.

 

Peste 3.000 de experti sunt asteptati sa participe la malul marii, intr-o locatie de lux care permite extinderea evenimentului pe o suprafata mult mai mare, de pana la 15.000 de metri patrati.

 

Este de departe cel mai important eveniment gastronomic din Romania ce aduce la un loc cei mai multi profesionisti din sectorul industriei alimentare, HoReCa si retail, cu scopul de a dezvolta afaceri si a descoperi produse si tendinte noi de piata. Ca in fiecare an, vor participa si delegatii de experti din strainatate precum Republica Moldova, Serbia, Ungaria, Belgia si Germania, Italia, Spania, Franta.

 

Anul acesta, CARNEXPO Grill organizeaza, in premiera, competitia internationala Top Chef MACELAR, cu scopul promovarii si dezvoltarii breslei macelarilor din Romania.

 

Top Chef MACELAR este prima competitie care isi propune sa selecteze cei mai buni maestri macelari, aducand fata in fata echipe de profesionisti din tara si strainatate ce vor trece prin mai multe probe de concurs, jurizate de un complet international, in lupta pentru marele trofeu de Chef Macelar al Romaniei.Poti fi interesat si de