Auchan va ajunge la 125 de magazine in reteaua Petrom pana la finele anului

Auchan va ajunge la 125 de magazine in reteaua Petrom pana la finele anului


Auchan Retail Romania si OMV Petrom continua procesul de integrare a magazinelor de proximitate MyAuchan in spatiile comerciale existente din statii, la inceputul lunii noiembrie reteaua de magazine numarand 100 de unitati, in 59 de localitati, din 14 judete.

In primele unsprezece luni ale acestui an, au fost amenajate in statiile Petrom 75 de magazine MyAuchan, la care se adauga cele 25 de magazine inaugurate in 2020. Pana la finalul anului vor mai fi deschise alte 25 de magazine MyAuchan, iar reteaua va ajunge la un numar total de 125 de unitati.

 

"Ne dorim sa acceleram procesul de modernizare a statiilor Petrom si sa il finalizam cu sase luni mai devreme decat am stabilit initial. Venim in intampinarea clientilor nostri cu o oferta diversificata de produse, de la un mix de solutii pentru alimentarea autovehiculelor pana la bunuri alimentare si servicii", a declarat Radu Caprau, membru al Directoratului responsabil pentru activitatea Downstream Oil.

 

Magazinele MyAuchan ofera clientilor o gama variata de pana la 1.800 de produse la un raport calitate-pret avantajos. Aceasta cuprinde atat produse pentru consum imediat, cat si pentru acasa, cafea proaspata, produse proaspete (fructe, produse de patiserie, lactate, mezeluri), produse congelate, dar si bauturi, aperitiv sarat, dulciuri, produse de bacanie si non-alimentare, precum cosmetice, detergenti, jucarii, produse pentru copii si accesorii auto.

 

In plus, 70 de magazine includ si zone dedicate Costa Coffee, ca parte a unui parteneriat amplu ce presupune integrarea acestui concept la nivel national. Pe langa gama variata de produse, clientii pot beneficia in magazinele MyAuchan si de o serie de servicii utile, precum posibilitatea de a-si achizitiona taxe de drum/pod si vignete, servicii de transfer de bani si de plata a utilitatilor.

 

Auchan Romania are in portofoliu 33 hipermarketuri Auchan, o retea de 109 magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 100 in statiile Petrom si cinci supermarketuri Auchan. Cu peste 280.000 mp suprafata neta de vanzare, o cifra de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro, Auchan propune celor circa cinci milioane de locuitori din orasele in care sunt prezente magazinele sale un comert modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse si un concept de discount responsabil, cu toate preturile mici, permanent.

 

OMV Petrom este cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, cu o productie anuala de titei si gaze la nivel de grup de 53 milioane bep in 2020. Grupul are o capacitate de rafinare de 4,5 milioane tone anual si opereaza o centrala electrica de inalta eficienta de 860 MW. Pe piata distributiei de produse petroliere cu amanuntul, grupul este prezent in Romania si tarile invecinate prin intermediul a 787 benzinarii, la sfarsitul lunii septembrie 2021, sub doua branduri, OMV si Petrom.

 

OMV Aktiengesellschaft, una dintre cele mai mari companii industriale listate din Austria, detine 51% din actiunile OMV Petrom. Statul roman, prin Ministerul Energiei, detine 20,6% din actiunile OMV Petrom, Fondul Proprietatea detine 7%, iar 21,4% se tranzactioneaza liber la Bursa de Valori Bucuresti si la Bursa de Valori Londra.

 

OMV Petrom este cel mai mare contribuabil la bugetul de stat, cu contributii de aproximativ 32 miliarde de euro reprezentand taxe, impozite si dividende platite in perioada 2005 - 2020.Poti fi interesat si de