Auchan sarbatoreste 15 ani de prezenta pe piata din Romania

Auchan sarbatoreste 15 ani de prezenta pe piata din Romania


Retailerul francez Auchan aniverseaza 15 ani de la deschiderea primului hipermarket in Romania.

Pe plan local, Auchan a ajuns la 33 de hipermarketuri, o retea de 108 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 94 in statiile Petrom si cinci supermarketuri Auchan.

 

Cu o suprafata neta de vanzare 280.000 m2, o cifra de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro, Auchan propune romanilor un comert modern, de calitate, cu game largi de produse si un concept de discount, cu preturi mici.

 

Retailerul sarbatoreste cei 15 ani de prezenta pe piata din Romania prin campanii promotionale si surprize tematice, pregatind o tombola dedicata membrilor MyCLUB Auchan, prin care ofera peste 1.600 de premii, inclusiv un premiu in valoare de 50.000 euro.

 

In perioada 6-26 octombrie, magazinele din retea, site-ul si aplicatia vor afisa peste 1.000 de oferte promotionale de tipul 1+1, 2+1 si reduceri sau avantaje la achizitia unor branduri nationale si internationale, precum si la marcile proprii.

 

Comenzile plasate online pot fi livrate la domiciliu la nivel national ori ridicate gratuit, prin serviciile Click&Collect, direct din magazine sau Auchan Drive, din parcarile hipermarketurilor Auchan. In plus, in aceasta perioada, livrarea comenzilor online este gratuita.Poti fi interesat si de