Auchan isi indeamna clientii sa comande de la restaurantele preferate

Auchan isi indeamna clientii sa comande de la restaurantele preferate


In semn de solidaritate pentru restaurantele care au fost nevoite sa isi sisteze activitatea in aceasta perioada, Auchan, impreuna cu partenerii sai, centre comerciale, demareaza o actiune de sustinere a acestora incurajandu-si clientii sa comande online de la restaurantele preferate din galeriile si centrele comerciale in care sunt prezente magazinele Auchan.

Astfel, Auchan prezinta pe site-ul sau o lista variata de recomandari de restaurante, scopul acestei actiuni fiind acela de a le ajuta sa isi continue activitatea prin livrarile la domiciliu, oferind restaurantelor o expunere suplimentara in randul clientilor care acceseaza ecosistemul online Auchan.

 

„Cand am avut motive de sarbatoare, ne-am bucurat alaturi de familie si prietenii nostri de serviciile si de bucatele alese, din restaurantul preferat. Astazi, restaurantele au nevoie de noi, sa poata fi acolo si dupa aceste momente dificile. Va incurajam sa comandati in siguranta, cu livrare acasa. Impreuna cu partenerii nostri, centrele comerciale, suntem alaturi de ei si ii promovam pe site-urile noastre, intr-o actiune de constientizare si responsabilizare. Haideti sa actionam impreuna #responsabilisisolidari ca maine sa avem motive sa sarbatorim din nou, alaturi de cei dragi!”, a declarat Tiberiu Danetiu, Director Marketing Auchan Romania.

 

Pentru inceput, toate restaurantele din centrele comerciale administrate de Ceetrus (Coresi Shopping Resort, Centrul Comercial Drumul Taberelor, Centrele Comerciale Auchan Titan, Vitan, Pallady, Berceni, Pitesti Bradu si Cluj Iris si Centrele Comerciale Aushopping Satu Mare si Oradea), precum si localurile din proiectele companiei IULIUS din Iasi, Timisoara, Cluj-Napoca si Suceava sunt deja listate pe https://romania.auchan.ro/sustinem-restaurantele, lista cuprinzand in prezent peste 50 de restaurante. Utilizatorii pot accesa direct din aceasta pagina restaurantele preferate din orasul lor pentru a le plasa comenzi de livrare la domiciliu.

 

Potrivit companiei, lista de restaurante este intr-un proces constant de actualizare, aceasta urmand sa fie extinsa progresiv impreuna cu partenerii Auchan.Poti fi interesat si de