Auchan introduce serviciul gratuit Click&Collect in magazinele din statiile Petrom

Auchan introduce serviciul gratuit Click&Collect in magazinele din statiile Petrom


Comenzile plasate din magazinul online auchan.ro sau din aplicatia Auchan vor putea fi ridicate, incepand din aceasta luna, prin serviciul gratuit Click&Collect, si din reteaua de magazine MyAuchan din statiile Petrom.

"Lansat sub forma unui proiect pilot, serviciul este disponibil pentru inceput in Buzau, urmand sa fie extins treptat la nivelul retelei", se mentioneaza in comunicat.

 

Potrivit companiei, clientii vor putea selecta din cele peste 20.000 de articole listate online, inclusiv produse proaspete, la finalul comenzii avand posibilitatea de a alege ridicarea personala a cumparaturilor dintr-un magazin MyAuchan din statiile Petrom. Ridicarea comenzilor se va putea realiza incepand din ziua urmatoare, in intervalul orar dorit de client.

 

"Lansarea acestui serviciu reprezinta solutia noastra pentru consumatorii aflati in miscare si care isi doresc flexibilitate in ceea ce priveste cumparaturile de zi cu zi. Astfel, aceasta optiune le ofera avantajul de a beneficia de o gama larga de produse, la preturi de hipermarket, pe care le pot ridica gratuit in drumul lor, in intervalul orar potrivit programului lor", a declarat Tiberiu Danetiu, director de marketing, Auchan Retail Romania.

 

Pentru a beneficia de aceasta optiune, clientii din Buzau pot selecta online magazinul MyAuchan Petrom Buzau, cumparaturile urmand a fi ridicate din MyAuchan Petrom Transilvaniei. Comenzile pot fi achitate doar online si nu necesita o valoare minima.

 

Potrivit companiei, planurile de extindere ale acestui proiect pilot vizeaza integrarea magazinelor MyAuchan din statiile Petrom, reteaua numarand in prezent 60 de unitati in 25 de localitati. Parteneriatul dintre OMV Petrom si Auchan Retail Romania, un concept nou pe plan local, demarat in 2017, presupune amenajarea a 400 de magazine MyAuchan in Statiile Petrom din 250 de localitati. Astfel, cele doua companii continua remodelarea spatiilor comerciale, adaugand progresiv si diverse servicii de comert digital, in completarea celor oferite de Petrom.

 

Auchan Romania are in portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, o retea de 69 de magazine de proximitate MyAuchan, dintre care 60 in Statiile Petrom, si 5 supermarketuri Auchan. Cu peste 280.000 m2 suprafata neta de vanzare, o cifra de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro, Auchan propune celor circa 5 milioane de locuitori din orasele in care sunt prezente magazinele sale un comert modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse si un concept de discount responsabil, cu toate preturile mici, permanent.

 

Pe www.auchan.ro, Auchan prezinta peste 25.000 de produse, clientii avand posibilitatea de a intra in posesia comenzilor plasate online fie prin ridicare din magazin - Click&Collect, din parcarea magazinului - Auchan Drive sau prin livrare la domiciliu standard sau expres.Poti fi interesat si de