Auchan ingheata preturile la peste 3.000 de produse marca proprie

Auchan ingheata preturile la peste 3.000 de produse marca proprie


Ca o masura suplimentara anti-inflatie, in cadrul actiunilor permanente de protejare a puterii de cumparare a romanilor, Auchan Romania blocheaza preturile a peste 3000 de produse marca proprie, actiune valabila pentru toti clientii.

Astfel, numeroase produse din categoria alimentelor, de la lactate, branzeturi, mezeluri, oua, produse din carne, conserve si pana la cafea si inghetata, cat si din cadrul gamei nealimentare, precum detergenti, cosmetice, articole de papetarie, bricolaj, auto si produse destinate animalelor de companie, nu vor fi impactate de inflatie, cel putin pana la 30 septembrie 2022. In plus, clientii fideli vor putea beneficia si de 5% bonus suplimentar* in bani pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan, la achizitia acestor produse.

 

Pe durata desfasurarii campaniei, intre 22 iulie si 30 septembrie, produsele au preturile permanent blocate in toate magazinele Auchan, precum si in magazinul online auchan.ro. Articolele incluse in campanie sunt usor de identificat, fiind marcate cu sigla produselor marca Auchan, varianta pasare rosie. Toate aceste produse, cu exceptia celor din categoria Echipament Bebe, fac parte din actiunea de inghetare de preturi, adresata tuturor clientilor Auchan. Produsele pot face obiectul unor reduceri promotionale temporare, aplicate la pretul inghetat.

 

In plus, cei peste un milion de clienti detinatori ai cardului de fidelitate MyCLUB Auchan, dar si cei care se inscriu in acest club si utilizeaza cardul la cumparaturi, se pot bucura si de avantajul suplimentar de 5% bonus in bani pe cardul de fidelitate, la achizitia oricarui produs marca proprie Auchan varianta rosie, bonus pe care compania il acorda permanent, tot timpul anului, pentru acest tip de produse.

 

Auchan Romania are in portofoliu 262 de magazine, cuprinzand 33 de hipermarketuri, 6 supermarketuri si 223 de magazine de ultraproximitate MyAuchan, din care peste 200 in statiile Petrom, cat si magazinul online auchan.ro. Cu o cifra de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune locuitorilor din orasele in care sunt prezente magazinele sale un comert modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse si un concept de discount responsabil, cu toate preturile mici, permanent. In 2021, Auchan a obtinut medalia Customers’ Friend si statutul Customers’ Friend - Superior Excellence.Poti fi interesat si de