Auchan a deschis un nou supermarket in centrul comercial Obor

Auchan a deschis un nou supermarket in centrul comercial Obor


Auchan Retail Romania a inaugurat cel de-al treilea magazin pe format supermarket, in incinta centrului comercial Bucur Obor, unul dintre reperele comerciale istorice ale Capitalei. In cadrul acestuia, clientii se vor putea bucura de o experienta unica la cumparaturi, avand la dispozitie o gama foarte variata formata din peste 14.000 de produse alimentare si non-alimentare, la preturi mici, in fiecare zi.

Totodata, Auchan Obor pune la dispozitia clientilor atat case clasice cat si case inteligente – self-checkout – unde clientii scaneaza si platesc singuri, precum si de o serie de servicii suplimentare, precum plata facturilor. Magazinul va functiona zilnic, intre orele 8:00 - 22:00.

 

Noul supermarket Auchan propune o acoperire completa a nevoilor alimentare ale clientilor, oferind atat produse proaspete (carmangerie, pescarie, gastronomie, brutarie, mezeluri si branzeturi, lactate, ready to eat, ready to cook, piata Auchan etc.) cat si produse de bacanie (dulciuri, sarate), respectiv sucuri naturale si alte bauturi nealcoolice sau alcoolice.

 

Carmangeria se remarca printr-o gama variata de produse de provenienta locala, precum si o varietate de produse cu specific international, in timp ce la raionul de pescarie se vor putea regasi principalele tipuri de peste proaspat si zeci de specialitati. De asemenea, noul supermarket integreaza si universul gastronomic „Bucataria Mea”, unde se vor regasi feluri de mancare diversificate si proaspat gatite de bucatarii proprii, printre care: produse grill, garnituri, salate, dar si sandwich-uri si produse de cofetarie, patiserie si panificatie, proaspat coapte. Piata Auchan va aduce zilnic numerose fructe si legume atent alese, proaspete si de sezon atat de la producatorii romani, cat si specialitati exotice. Sarbatorile de iarna sunt marcate de Targul de ciocolata pentru Craciun, ce cuprinde sute de sortimente de ciocolata, cozonaci si cadouri dulci.

 

Ca de obicei, Auchan aloca o atentie deosebita segmentului de alimentatie sanatoasa si, in acest sens, raionul bio si alimentatie speciala este foarte bine evidentiat si in cadrul noului supermarket, oferind o selectie bogata de produse bio&eco.

 

Selectia de produse alimentare este completata de universurile nealimentare, Auchan Obor oferind game complexe de articole de ingrijire si frumusete personala, spalare si intretinerea casei. Nu in ultimul rand, Auchan aduce in Bucur Obor si un vast segment de produse pentru animalele de companie.

 

Prin deschiderea Auchan Obor, reteaua magazinelor sub marca Auchan a ajuns la 36 de puncte de vanzare, din care 33 hipermarketuri si 3 supermarketuri. Ea este completata de cele 24 magazine de proximitate MyAuchan, din care 15 in statiile Petrom prin intermediul parteneriatului cu OMV Petrom si 9 stand alone.Poti fi interesat si de