Auchan a deschis noul concept de supermarket de mari dimensiuni, de 2.000 mp, in Iasi

Auchan a deschis noul concept de supermarket de mari dimensiuni, de 2.000 mp, in Iasi


Auchan Romania continua dezvoltarea pe segmentul de proximitate si a inaugurat pe 14 iulie 2022 cel de-al saselea supermarket din retea si a doua unitate de vanzare din judetul Iasi.

Amplasat in cadrul proiectului de retail de proximitate Family Market Miroslava, primul de acest tip din portofoliul grupului IULIUS, situat langa primaria comunei, noul magazin concretizeaza conceptul de supermarket de mare suprafata testat si dezvoltat de Auchan in ultimii ani.

 

Auchan Miroslava are o suprafata de vanzare de peste 2000 mp si o oferta de peste 11.000 de produse alimentare si nealimentare. Magazinul este deschis zilnic in intervalul 7:00-22:00.

 

In ceea ce priveste gama de produse, noul supermarket propune o acoperire completa a nevoilor clientilor, de la produse esentiale si alimente de baza, la mii de produse nealimentare, pentru nevoile de uz cotidian, precum articole pentru menaj, bricolaj, gradina si multe altele. Astfel, printre cele mai importante arii din magazin se numara Carmangeria, cu o gama variata si bogata de produse din carne, cu o componenta importanta de productie romaneasca, zona de Legume & Fructe, cu articole atent alese de la producatori si furnizori locali, inclusiv din Iasi, Brutaria Mea, unde clientii vor putea regasi retete originale, calitate, prospetime si specialitati apreciate, zona Alimentatie Sanatoasa, cu sute de produse BIO sau pentru diete speciale, dar si Pescaria Mea, unde este disponibila o selectie variata de peste proaspat si fructe de mare. De asemenea, supermarketul include si restaurantul La Masa, unde bucatarii Auchan pregatesc zilnic preparate cu specific traditional si international.

 

auchan2

 

Oferta supermarketului Auchan Miroslava este completata de o gama variata de servicii, precum servicii foto CEWE si serviciul gratuit de Inchiriere Unelte, prin care membrii MyCLUB Auchan pot inchiria gratuit, pentru 24 de ore, unelte si echipamente pentru casa si gradina. De asemenea, clientii din proximitatea supermarketului isi pot face cumparaturile din Auchan Miroslava si online, plasand comanda pe auchan.ro si avand posibilitatea de a o ridica din magazin prin serviciul gratuit Click&Collect. Mai mult, mii de produse din oferta magazinului sunt disponibile pentru comanda online si pe platformele Glovo si Tazz.

 

Auchan Miroslava este prima unitate din retea echipata doar cu case self check-out. Sistemul este unul facil si intuitiv, ce permite consumatorilor sa-si scaneze si sa-si achite singuri cumparaturile, atat cu numerar, cat si cu cardul, reducand considerabil timpul petrecut la casa de marcat. In egala masura, clientii vor avea parte, permanent, de asistenta angajatilor Auchan.

 

„Deschiderea Auchan Miroslava reprezinta un moment important pentru noi, fiind prima locatie dintr-un concept nou de supermarket, de mari dimensiuni, pe care il propunem comunitatii locale. Aici, ne intampinam vecinii cu preturi mici zi de zi, o oferta extinsa de produse provenite de la producatori si furnizori locali, produse proaspete, de calitate, fabricate in propriile laboratoare si cu o multime de beneficii pentru clientii fideli, precum serviciul gratuit de inchiriat unelte dedicat membrilor programului de fidelitate MyCLUB Auchan. De asemenea, ne mentinem promisiunea de a contribui la un stil de viata sanatos si responsabil, astfel ca am dezvoltat un raion special dedicat alimentatiei sanatoase, iar clientii nostri pot lua parte aici la multiple actiuni de protejare a mediului inconjurator. Ne bucuram ca avem ocazia sa introducem acest format in cadrul unui proiect inovator, dezvoltat de partenerul nostru cu traditie, IULIUS, si doresc sa multumesc tuturor celor care au contribuit la dezvoltarea acestui proiect”, a declarat Ioana Tosa, Director Teritoriu Nord Auchan Retail Romania.

 

auchan3

 

Nu in ultimul rand, supermarketul Auchan Miroslava se aliniaza actiunilor de sustenabilitate derulate de catre companie, in noul magazin clientii avand posibilitatea de a contribui activ la eforturile de protejare a mediului inconjurator prin colectarea uleiului alimentar uzat, precum si la combatarea risipei alimentare prin achizitionarea produselor din zona Zero Risipa. De asemenea, in incinta magazinului vor fi amplasate si recipiente speciale unde clientii sunt incurajati sa recicleze deseuri de baterii si acumulatori. Mai mult, din dorinta de a contribui la combaterea schimbarilor climatice, magazinul este prevazut cu etichete electronice, iar toate aparatele frigorifice functioneaza pe baza de CO2 si genereaza un consum energetic redus.

 

Prin deschiderea acestei noi unitati, reteaua magazinelor sub marca Auchan ajunge la 259 de puncte de vanzare, din care 33 hipermarketuri, 6 supermarketuri si 220 de magazine de proximitate MyAuchan, din care peste 200 in statiile Petrom.

 

Auchan Miroslava in cifre:
⮚ Peste 2000 mp suprafata de vanzare
⮚ Peste 11.000 de produse
⮚ Peste 60 de angajati
⮚ 8 case self check-out

 

Despre Auchan
Auchan Romania are in portofoliu 259 de magazine, cuprinzand 33 de hipermarketuri, 6 supermarketuri si 220 de magazine de ultraproximitate MyAuchan, din care peste 200 in statiile Petrom, cat si magazinul online auchan.ro. Cu o cifra de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune locuitorilor din orasele in care sunt prezente magazinele sale un comert modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse si un concept de discount responsabil, cu toate preturile mici, permanent. In 2021, Auchan a obtinut medalia Customers’ Friend si statutul Customers’ Friend - Superior Excellence.Poti fi interesat si de