Auchan a deschis al doilea supermarket din retea, in Liberty Center

Auchan a deschis al doilea supermarket din retea, in Liberty Center


Auchan a deschis in Liberty Center al doilea supermarket din portofoliul sau, unul dintre cele mai mari magazine de acest tip din Romania. Noua unitate are o suprafata de 2.500 m² si o oferta de 14.000 de produse alimentare si nealimentare.

Pe raioanele moderne, clientii vor gasi produse proaspete (carmangerie, pescarie, gastronomie, brutarie, mezeluri si branzeturi, lactate, ready to eat, ready to cook, piata Auchan, etc.) cat si produse de bacanie (dulciuri, sarate), sucuri naturale si alte bauturi nealcoolice sau alcoolice.

 

„Carmangeria se remarca printr-o gama variata si bogata de produse din productie proprie romaneasca, plus o larga varietate de produse cu specific international. Raionul de pescarie propune clientilor principalele tipuri de peste proaspat si zeci de specialitati. Universul gastronomic „La masa @ Auchan” reuneste feluri de mancare variate si proaspat gatite de bucatarii nostri, produse de grill, garnituri, salate dar si sandvisuri si produse de cofetarie, patiserie si panificatie, proaspat coapte. Piata Auchan aduce in fiecare zi o varietate de fructe si legume atent alese, proaspete si de sezon de la producatorii romani dar si specialitati exotice”, sustin reprezentantii companiei.

 

carmangerie

 

carne

 

Dincolo de metodele clasice de plata a produselor achizitionate, noul magazin pune la dispozitia clientilor sase case inteligente (self-checkout).

 

Cu supermarketul deschis in Liberty Center, reteaua de magazine sub marca Auchan ajunge la 35 de puncte de vanzare, din care 33 hipermarketuri si 2 supermarketuri. Retailerul mai are si 24 de magazine de proximitate MyAuchan, 15 dintre ele in statiile Petrom (in cadrul parteneriatului cu OMV Petrom) si 9 stand alone.Poti fi interesat si de