Auchan a deschis al doilea magazin in franciza Simply, in judetul Calarasi

Auchan a deschis al doilea magazin in franciza Simply, in judetul Calarasi


Auchan Romania continua dezvoltarea programului de franciza dedicat antreprenorilor din comertul alimentar. Astfel, al doilea magazin de proximitate Simply by Auchan a fost inaugurat pe 20 septembrie, in comuna Plataresti din judetul Calarasi.

Avand in portofoliu peste 430 de magazine, Auchan a dezvoltat pe parcursul celor 18 ani de activitate in Romania un comert omnicanal si o retea multi-format, compusa in prezent din 28 de hipermarketuri clasice, 5 hipermarketuri ATAC Hiper Discount, 7 supermarketuri, magazinul Auchan Go, aproape 400 de magazine de ultra-proximitate MyAuchan, majoritatea in incinta statiilor Petrom, dar si magazinul online auchan.ro. Ca parte a concentrarii pe segmentul de proximitate, retailerul continua dezvoltarea programului de franciza ce a debutat in luna iunie 2024. Prin intermediul acestuia, antreprenorii romani pot sa-si deschida un business la cheie in retail sub brandul Simply by Auchan.

 

”Suntem prezenti pentru prima data cu franciza Simply by Auchan in judetul Calarasi, unde mai avem sase unitati MyAuchan Petrom. Franciza este o prioritate de dezvoltare pentru noi si ne bucuram sa aducem valoare businessului individual. La doar trei luni de la lansare, suntem incantati sa inauguram al doilea magazin Simply by Auchan, rezultatele primului fiind foarte imbucuratoare, asa cum ne-a confirmat partenerul nostru. Ii spunem bun venit noului nostru partener si impreuna ne dorim sa aducem diferenta creata de Simply by Auchan locuitorilor din aceasta zona. Succesul acestui model de business ne inspira sa continuam dezvoltarea, astfel incat, prin colaborarea cu antreprenorii locali sa putem aduce brandul Auchan mai aproape de comunitatile din intreaga tara”, a precizat Ioana Tosa, Director Vanzari Auchan Retail Romania.

 

Dupa ce primul magazin de tip franciza a fost inaugurat la finalul lunii iunie in Popesti-Leordeni, Ilfov, cel de-al doilea magazin Simply by Auchan a fost deschis in satul Podul Pitarului, din comuna Plataresti, judetul Calarasi, la adresa str. Calea Bucuresti, nr. 30A. Acesta are o suprafata de 100 de metri patrati, iar pe rafturile magazinului se regasesc aproximativ 3.500 de produse.

 

Noul magazin in franciza se remarca printr-o gama foarte bogata la raionul de carmangerie si prin cele peste 100 de produse marca proprie Auchan. Clientii se pot bucura, totodata, de produse proaspete din brutaria si din cofetaria Auchan.

 

In locatia proaspat inaugurata sub brandul Simply by Auchan lucreaza opt angajati. Programul de lucru al magazinului incepe zilnic la ora 7:00 si se incheie la ora 21:00 intre luni si vineri, la ora 20:00 sambata si la ora 19:00 duminica. In incinta magazinului exista si un punct de colectare manuala a ambalajelor cu simbolul SGR, precum si un dispozitiv pentru plata facturilor.

 

”Suntem bucurosi sa devenim parte din ecosistemul Auchan prin obtinerea francizei Simply. Noi lucram de multa vreme in comert, insa dupa 15 ani de activitate intr-o carmangerie,  am decis ca este momentul sa oferim mai mult clientilor nostri. Astfel, am inceput demersurile pentru obtinerea francizei si suntem pregatiti sa ne primim clientii fideli, dar si pe noii cumparatori intr-un spatiu modern, in care vor gasi o gama variata de produse marca Auchan si nu numai. Suntem convinsi ca parteneriatul va fi unul de succes si deja ne gandim la anul viitor, cand avem in plan o extindere a magazinului, pentru a oferi si mai mult spatiu clientilor”, a declarat Georgiana Mihai, administrator.

 

Avantajele unei francize Simply by Auchan

Antreprenorii din retail care aleg sa deschida un magazin Simply by Auchan, in sistem de franciza, au mai multe avantaje si beneficii:

- Se pot diferentia in piata printr-o gama de produse create in laboratoarele de productie Auchan

- Au acces la gama de marci proprii Auchan

- Apartin ecosistemului marcii Auchan, cu toate avantajele ce deriva din acest fapt

- Colaboreaza cu un brand renumit pe piata in materie de calitate a serviciilor si a  preturilor oferite consumatorilor

 

Care sunt criteriile pentru a opera o franciza Simply by Auchan

Antreprenorii care doresc sa obtina o franciza Simply by Auchan trebuie sa detina un spatiu comercial cu specific alimentar, cu o suprafata de vanzare cuprinsa intre 60 si 200 mp.

 

Acestia beneficiaza de suport operational din partea Auchan, ce cuprinde regandirea imaginii si layout-ului magazinului, transformarea acestuia prin introducerea unor elemente moderne ce ofera un plus de atractivitate, sugestii de imbunatatire a gamei, acces la o platforma facila de comanda a produselor, suport pentru redeschidere si sprijin constant in operarea magazinului din partea personalului dedicat acestui parteneriat.

 

Totodata, francizatii beneficiaza de un pachet de training ce contine informatii operationale despre ecosistemul Auchan, despre activitatea de comert sub brandul Auchan si sistemul de franciza Simply.



Poti fi interesat si de