Auchan Romania, a patra echipa inscrisa la Top Chef MACELAR

Auchan Romania, a patra echipa inscrisa la Top Chef MACELAR


Echipa Auchan vine la CARNEXPO Grill 2022 cu dorinta clara de a castiga concursul Top Chef MACELAR.

“Un transator bun este un transator pasionat, iar taietura perfecta este obtinuta dupa ani de practica. Ne ghidam dupa ceea ce isi doreste clientul, dar venim si cu propuneri . Piata este intr-o continua educare si totul pleaca de la oferta disponibila”, spun membrii echipei Auchan.

 

Cei sase specialisti sunt: Raluca Breban - Specialist Gastro, Angela Ignat – Preparator, Sorin Barbu – Specialist Gastro, Adrian Petre – Transator, Bogdan Tica – Transator/Preparator,  Sandu Mirea – Transator.

 

“Nu avem verigi slabe in echipa, suntem cei mai buni si mergem sa castigam Top Chef MACELAR”, mai transmite echipa Auchan.

 

In premiera pentru Romania, CARNEXPO Grill organizeaza Top Chef MACELAR, prima competitie care isi propune sa selecteze cei mai buni maestri macelari, aducand fata in fata echipe de profesionisti care reprezinta cu mandrie breasla macelarilor.

 

Consursul se va desfasura in cadrul editiei a treia a evenimentului CARNEXPO Grill, in perioada 5-6 mai, la Phoenicia Blue View din Olimp.Poti fi interesat si de