Auchan, prezent in platforma FAN Delivery cu peste 7.000 de produse

Auchan, prezent in platforma FAN Delivery cu peste 7.000 de produse


FAN Courier, liderul pietei locale de curierat, lanseaza serviciul FAN Delivery, platforma online de personal shopping cu livrare rapida, destinata clientilor care doresc ca produsele cumparate online sa le fie livrate intr-un interval de 45-60 de minute.

Prin intermediul platformei, clientii au accces la o gama diversificata de produse – de la cosmetice la produse farmaceutice, flori, papetarie, carti sau produse de supermarket. Auchan este primul mare retailer din Romania care se alatura platformei FAN Delivery, alaturi de alti peste 30 de furnizori de produse care s-au inrolat deja. Pana la finalul anului, toate comenzile vor beneficia de transport cu cost unic: 1 RON.

 

”FAN Delivery este o solutie care raspunde unei cereri nou aparute in piata din Romania – livrarea in aceeasi zi, o rezultanta a cresterii apetitului pentru cumparaturi online pe fondul diversificarii cererii. FAN Delivery este o platforma independenta de FAN Courier, care beneficiaza de know-how-ul pe care l-am acumulat in FAN Courier, dar are o abordare proprie, perfect adaptata noilor nevoi ale clientilor. Este o companie cu propria strategie de dezvoltare, cu obiective clare pe termen scurt si lung”, a declarat Adrian Mihai, presedintele Consiliului de Administratie al FAN Delivery, unul dintre fondatorii FAN Courier.

 

Platforma FAN Delivery este functionala din aceasta luna si va fi dezvoltata in mai multe etape. Pentru inceput, optiunea de livrare va fi valabila doar in Bucuresti, livratorii vor fi disponibili la orice ora (in functie de programul magazinelor – n.n.) iar livrarea se va efectua in maximum 60 de minute de la momentul finalizarii comenzii. In cea de-a doua etapa, compania isi propune sa se extinda in mediul urban relevant din Romania, in 2022 obiectivul fiind sa acopere primele 10 orase mari din tara.

 

”FAN Delivery este un brand pe care ne propunem sa il ducem catre toti clientii interesati de cumparaturi online urgente si importante, care pot fi livrate foarte rapid. Platforma si aplicatia de personal shopping ii ajuta pe oameni sa castige timp, aplicatia disponibila si pe telefon putand ajuta la organizarea eficienta a acestuia. Echipa noastra ajuta consumatorul sa primeasca rapid, acolo unde doreste, produsele de care are nevoie, pe care le gaseste in lista produselor magazinelor inrolate. Oferim un serviciu rapid, perfect pliat pe nevoia punctuala a clientului, iar pana in prezent, in aplicatie s-au inscris peste 30 de vendori din categoriile Supermarket, Local & Sanatos – categorie in care intra produse bio sau din piete – Florarie, Beauty & Care, Party Shop, Delicatese, Books & Gifts si Electronice. Mai exact, orice magazin ne poate deveni partener, accesand sectiunea ”Inrolare vendor” direct in website. Odata cu lansarea platformei, anuntam si parteneriatul cu Auchan Romania. Pe masura ce ne vom extinde in tara, colaborarea cu Auchan se va aplica in fiecare oras in care compania detine magazine” a declarat Dragos Arnautu, CEO FAN Delivery.

 

”„Ne bucuram sa fim alaturi de partenerul nostru FAN Courier inca de la lansarea noului proiect, listarea in FAN Delivery reprezentand o extensie a serviciilor noastre de livrare express in completarea optiunilor deja oferite de noi clientilor. Prin FAN Delivery, Auchan Romania pune la dispozitia utilizatorilor platformei peste 7.000 de articole din hipermarketurile noastre, de la gusturi traditional romanesti la branduri consacrate, de la produse proaspete (inclusiv brutarie, patiserie) la legume, fructe sau produse nealimentare” a precizat Laurentiu Furtuna, Director E-commerce & Digital, Auchan Retail Romania.

 

Cum functioneaza FAN Delivery
Echipa de start a FAN Delivery numara peste 50 de livratori care isi vor desfasura activitatea intr-o varianta hibrid, beneficiind si de ajutorul curierilor FAN, atunci cand va fi necesar. Pentru livrare, FAN Delivery va folosi o flota care include partial vehicule FAN Courier, dar si vehicule de la subcontractori. Livratorii FAN Delivery se vor deplasa cu biciclete, scutere si autovehicule.

 

FAN Delivery este o platforma accesibila tuturor companiilor, mari si mici, care ofera produse si servicii incluse in categoriile listate: Supermarket, Local & Sanatos, Florarie, Beauty & Care, Party Shop, Delicatese, Books & Gifts si Electronice. In lista serviciilor nu va fi inclus serviciul de livrare produse preparate gatite – mancare, patiserie sau cofetarie.

 

Pentru a deveni vendor in aplicatie, o companie trebuie sa acceseze sectiunea ”Inrolare vendor” pe platforma www.fandelivery.ro.

 

Anul trecut, Clientii interesati sa foloseasca serviciile FAN Delivery pot vedea lista vendorilor si, implicit, a produselor ce pot fi livrate rapid dupa inregistrarea pe platforma sau din aplicatia mobila. FAN Delivery este o platforma care accepta plata online a serviciilor.

 

Persoanele care doresc sa colaboreze cu compania din pozitia de livratori se pot inrola, de asemenea, direct din platforma, inregistrandu-se in sectiunea ”Inrolare livrator”.Poti fi interesat si de