Anuga Fine Food reuneste o oferta diversificata de delicatese si produse gourmet

Anuga Fine Food reuneste o oferta diversificata de delicatese si produse gourmet


Cand vine vorba de calitatea produselor, Anuga Fine Food este un punct central de networking pentru producatorii si importatorii de delicatese si specialistii din sectorul comertului cu alimente si al serviciilor alimentare.

Cea mai mare expozitie comerciala - Anuga reuneste o oferta cuprinzatoare si diversificata din intreaga lume. Numeroase state participa sub pavilioane comune, in care prezinta gastronomia si specialitatile regionale ale fiecareia. In total, anul acesta 420 de expozanti din 59 de tari isi vor prezenta gamele de produse si inovatiile in salile 1, 2.1, 3.1, 10.2 si 11.

 

In ciuda pandemiei Covid, Anuga Fine Food are, de asemenea, o participare internationala semnificativa in 2021. Printre tarile care vor fi reprezentate se afla Argentina, Brazilia, Chile, Costa Rica, Dubai, Franta, Grecia, Italia, Spania, Thailanda, Tunisia si Statele Unite ale Americii.

 

Produsele halal, superalimentele sau sortimentele gourmet sunt, de asemenea, acoperite. De exemplu, „Anuga Halal Market” va fi din nou o zona de interes pentru specialisti. Ofera un spectru larg de produse certificate halal pentru comertul cu alimente, care acopera toate expozitiile comerciale. Se reflecta si tendinta actuala catre mancaruri gourmet si specialitati, care exceleaza mai ales prin calitate si transparenta.

 

Multi producatori vor sa dea dovada de transparenta privind ingredientele pe care le folosesc. Pe langa gustul si calitatea produselor, acestia isi propun sa evidentieze si eforturile privind unicitatea, durabilitatea acestora, precum si produsele alimentare si bauturile produse la nivel local sau regional.

 

Anuga va avea loc in perioada 9 – 13 octombrie 2021, in Köln.Poti fi interesat si de