Adaptabilitate, responsabilitate, creativitate - cuvinte cheie pentru grupul Safir in contextul actual

Adaptabilitate, responsabilitate, creativitate - cuvinte cheie pentru grupul Safir in contextul actual


Nimic nu sta pe loc in industria carnii, iar la Safir cuvantul cheie pentru progres este adaptabilitate. Provocarile vor continua sa apara, iar solutiile vor fi creativitatea, spontaneitatea, curajul de a iesi din tipare si responsabilitatea.

La Safir, sistemul complet de productie asigura controlul strict al calitatii produselor din carne de pui comercializate si garanteaza siguranta acestora pentru clienti si colaboratori.

 

Cu propriile ferme si cu pasari hranite din furaje proprii, Grupul de firme Safir dispune de mijloacele necesare si, mai ales, de dorinta de a produce carne de pasare sigura pentru cele trei branduri ce se afla sub aripa sa: carne frageda de pui Deliciosul de Vaslui, preparatele si semipreparatele natural condimentate „Fomica?” si Zdravan Moldovenesc, puiul cu crestere lenta, singurul din Romania cu certificat Beter Leven 1 Star.

 

Toate tehnologiile si spatiile in care se desfasoara activitatea in cadrul Grupului de firme Safir sunt aliniate cu strictete la conditiile igienico-sanitare impuse de U.E. Propria retea logistica de livrare si comercializare ofera clientilor business sau casnici produse din carne de pasare la un standard ridicat, proaspete, datorita parcului auto de peste 150 de masini.

 

Afla mai multe despre activitatea Grupului de firme Safir aici: www.safir.ro

 



Poti fi interesat si de