Abatorul Peris investeste 2 milioane de euro pentru marirea capacitatii de productie si ambalare

Abatorul Peris investeste 2 milioane de euro pentru marirea capacitatii de productie si ambalare


Abatorul Peris, una dintre cele mai mari si moderne unitati de procesare a carnii de porc din Romania, anunta o investitie in valoare de 2 milioane de euro pentru marirea capacitatii de productie si ambalare pentru sectiile de procesare carne ale abatorului.

“In acest nou context a fost nevoie sa luam o decizie rapida, in regim de urgenta, pentru a putea acoperi cererea din piata si pentru a ne respecta promisiunea, aceea de a asigura aprovizionarea cu carne proaspata de porc a tuturor consumatorilor nostri, din surse 100% romanesti. Incepand cu data de 1 mai 2020 vom dubla capacitatea de productie pentru produsele cu valoare adaugata - micii si carnatii de Peris -, cererea fiind din ce in ce mai crescuta pentru produsele noastre din aceasta categorie. Investitia vizeaza automatizarea completa a sistemelor de umplere a caserolelor de mici si carnati prin tehnologia «no touch» si achizitionarea unor linii noi de ambalare si etichetare. De asemenea, am achizitionat si un sistem performant de scanare si monitorizare a temperaturii corporale cu ajutorul camerelor de termoviziune pentru desfasurarea eficienta a triajului epidemiologic zilnic al angajatilor. Investitia actuala este similara celei derulate pe parcursul anului trecut pentru inlocuirea statiei de epurare a apei uzate,” a declarat Bogdan Grama, director general Abatorul Peris.

 

peris 2

 

In cadrul Abatorului Peris sunt aplicate cu rigurozitate toate masurile de prevenire si gestionare a urgentei epidemiologice COVID-19, fiind monitorizate permanent si cu maxima atentie starea de sanatate a angajatilor, operatiunile de productie, comerciale si logistice, in acord cu normele emise de catre autoritatile romane competente. In intreaga retea de magazine Peri? sunt implementate zilnic masuri stricte de igiena ?i preven?ie atat pentru angajati, cat si pentru clienti, iar cele 24 de magazine din Bucuresti si imprejurimi raman deschise in aceasta perioada, cu un program normal de functionare.

 

peris 3

 

“Suntem pregatiti pentru a ne continua activitatea fara intreruperi, chiar daca situatia actuala se va prelungi, pentru a asigura o productie constanta de carne de porc si produse din carne de porc, din surse romanesti. Ramanem fideli promisiunii noastre, aceea de a livra carne de porc si produse din carne de porc proaspete, care ajung pe rafturile magazinelor intr-un interval de 30 de ore de la sacrificare, asigurandu-ne permanent ca sunt respectate cele mai exigente standarde de igiena din punct de vedere operational si de siguranta alimentara. Pentru furnizarea de materie prima de calitate lucram indeaproape cu ferme partenere din Romania, care se aliniaza normelor europene de sanatate si bunastarea animalelor,” a declarat Bogdan Grama, director general Abatorul Peris.



Poti fi interesat si de