AVICOLA Slobozia si-a marit capacitatea de procesare a carnii cu 30%

AVICOLA Slobozia si-a marit capacitatea de procesare a carnii cu 30%


In 2019, AVICOLA Slobozia a investit 2,5 milioane de euro intr-o sectie noua de transare a puilor, la un an de la lansarea noului brand Galinto.

„Noua sectie de transare si ambalare are o suprafata de 2.000 mp si functioneaza din luna august. Transeaza 6.000 de pui pe ora, cu masini de dezosat piept, pulpe, 2-3 sealere de ultima generatie cu capacitate de 3.000 de tavite pe minut, etichetare, paletizare, depozit de refrigerare si tot ce tine de logistica. Capacitatea de procesare a carnii a crescut cu 30%, astfel ca putem transa toti puii pe care ii sacrificam zilnic”, a spus Iulian Petre, Project Manager AVICOLA Slobozia.

 

Cu o productie in sistem integrat, AVICOLA Slobozia colaboreaza cu un retailer pentru private label si urmeaza sa isi listeze produsele de brand intr-un lant de comert modern.

 

„Noi nu ne-am dorit niciodata sa avem volume mari si sa putem controla toata productia. Anul acesta, in top s-au aflat piesele transate – pieptul de pui si pulpa superioara. Carnea de pui va fi consumata in permanenta, pentru ca este o carne slaba in grasimi, nu este sezoniera, cum este carnea de porc, si tot timpul va fi cerere pentru carnea de pui. In plus, nu este un produs scump“, a precizat Alina Petre, Marketing Manager AVICOLA Slobozia.

 

In urmatorii ani, AVICOLA Slobozia va dezvolta o gama noua de produse marinate din carne de pui, dar si sortimente dedicate copiilor. In plus, compania are in plan sa extinda reteaua de magazine si sa mai deschida unitati in Bucuresti.

 

Mai multe informatii despre investitiile realizate de AVICOLA Slobozia se regasesc in editia 68 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de