A inceput CARNEXPO Grill 2022. Care au fost activitatile din prima zi
Joi, 05 Mai 2022
Joi, 05 Mai 2022
Programul evenimentului a cuprins:
Lansarea oficiala a sezonului de grill in Romania si deschiderea CARNEXPO Grill;
Lansarea primei competitii de macelari din Romania – TOP CHEF MACELAR;
Speech sustinut de: Aurel Simion, secretar de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale; Dr. Alexandru Nicolae BOCIU, Presedinte ANSVSA, Silviu- Iulian COSA, Prefectul judetului Constanta, Cristian Radu, Primar Mangalia, Roberto TORTORA, Presedinte RESTO Constanta, Corina MARTIN, Presedinte de onoare RESTO Constanta, Adrian ARICIU, CEO Metro Romania
Startul competitiilor culinare: Cupa Marea Neagra in arta culinara, editia a- II – a, Campionatul National de Sushi, editia I;
Business matchmaking – organizare de intalniri de afaceri intre specialistii prezenti la eveniment, expozanti si invitati din tara si strainatate;
Show-uri macelaresti in cadrul competitiei TOP CHEF MACELAR, urmate de show-uri de prezentare pentru categoriile de carne de porc, vita, oaie, pui;
Inovatii si noutati pentru dezvoltarea sectorului de carne si preparate din carne, realitati, provocari si tendinte - prezentare furnizori de echipamente si utilaje;
Prezentare / demo / cooking show – producatori de carne si preparate, producatori de alimente si bauturi;
Interventii in discutii ale specialistilor, prezentare si degustare produse
Grill Show CARNEXPO Grill;
Tech Day – prezentare furnizori de echipamente si utilaje;
Vizita oficiala a standurilor prezente la CARNEXPO Grill;
Show on the beach.

Ajuns la ediția 101, targul ANUGA 2025 este cea mai amplă expozitie din istoria evenimentului, re...
"Promovăm carnea și preparatele din carne de cea mai bună calitate, atât din Belgia, dar și...
Evenimentul reunește lideri din industrie, un măcelar de top și un filosof pentru a reflecta asup...
