A aparut nr. 82 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO
Joi, 12 Mai 2022
Joi, 12 Mai 2022
Numarul 82 cuprinde cele mai noi informatii din domeniu, analize si interviuri cu specialisti din industria carnii, retail si HoReCa.
Iata cele mai importante titluri pe care le veti regasi in paginile editiei 82:
COVER STORY: Alexandru Baciu, administrator Ferma Baciu: “Nu poti dezvolta zootehnia daca nu ai partea vegetala asigurata”
INTERVIU: Pawel Musial, director general Profi: “Continuam sa investim sute de milioane de lei in deschideri de magazine noi si remodelari”
REPORTAJ: Codrul Boieresc, un business de 1 milion de euro bazat pe gustul “de altadata” cu preparate 100% naturale
ANALIZA: Carnea de miel a fost mai scumpa cu 30% de Paste in 2022
INTERVIU: Adrian BALAOI, Manager General AB Frigo Consult Tehnic: “Agentii frigorifici naturali sunt solutia de viitor pentru instalatiile frigorifice si de climatizare”
PREZENTARE: Aqua D&P - 15 ani de performante in domeniul epurarii apelor uzate
ANALIZA: Miraculos, surplusul de carne de porc din UE s-a evaporat
Reteaua de restaurante quick service a ajuns la 75 de locatii si a vandut, in 2023, produse de in...
3 din 10 romani aloca un buget mai mare, pe masura scumpirilor In contextul valurilor de scumpir...
Principalele categorii de produse aruncate la gunoi sunt mancarea gatita (48%), legumele (37%), p...