A aparut editia nr. 72 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO
Luni, 07 Septembrie 2020

Luni, 07 Septembrie 2020
Printre articolele pe care le veti regasi in cea mai noua editie a revistei se afla:
COVER STORY: Adina Craciunescu, Marketing Manager DIANA: „Batalia pentru cota de piata se va da in proximitate“
ANALIZA: PREMIERA. Nielsen si INDUSTRIA CARNII.RO lanseaza studiul care analizeaza comportamentul consumatorului roman de carne
PREZENTARE: Meatshop by Citrin – macelarie cu carne 100% romaneasca si influente orientale
EVENIMENT: CARNEXPO Grill TV a dat startul aventurilor culinare
ANALIZA: Sectorul HoReCa, distrus de criza COVID-19. 40% dintre restaurante risca sa se inchida definitiv
PREZENTARE: S-a redeschis Piata Sudului din Bucuresti, unde producatorii de carne au o prezenta puternica
EVENIMENT: Round Table 2020. Belgia raporteaza modificarea obiceiurilor de consum
ANALIZA: Reglarea pietei alimentare in era post-COVID 19 se poate intinde pana la 3 ani
PREZENTARE: City Grill a lansat un serviciu de livrare rapida, in care a investit 100.000 de euro
ANALIZA: Piata globala de carne s-a schimbat peste noapte
"Intelegem pe deplin importanta acestor fonduri pentru mentinerea activitatilor din agricultura s...
''In data de 17 iunie 2025, pentru prima data pe teritoriul Romaniei, a fost confirmata prezenta ...
Specialistii au lansat aceasta idee in cadrul celei de-a cincea editii a F&B Innovation Camp,...