A aparut editia nr. 72 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO
Luni, 07 Septembrie 2020

Luni, 07 Septembrie 2020
Printre articolele pe care le veti regasi in cea mai noua editie a revistei se afla:
COVER STORY: Adina Craciunescu, Marketing Manager DIANA: „Batalia pentru cota de piata se va da in proximitate“
ANALIZA: PREMIERA. Nielsen si INDUSTRIA CARNII.RO lanseaza studiul care analizeaza comportamentul consumatorului roman de carne
PREZENTARE: Meatshop by Citrin – macelarie cu carne 100% romaneasca si influente orientale
EVENIMENT: CARNEXPO Grill TV a dat startul aventurilor culinare
ANALIZA: Sectorul HoReCa, distrus de criza COVID-19. 40% dintre restaurante risca sa se inchida definitiv
PREZENTARE: S-a redeschis Piata Sudului din Bucuresti, unde producatorii de carne au o prezenta puternica
EVENIMENT: Round Table 2020. Belgia raporteaza modificarea obiceiurilor de consum
ANALIZA: Reglarea pietei alimentare in era post-COVID 19 se poate intinde pana la 3 ani
PREZENTARE: City Grill a lansat un serviciu de livrare rapida, in care a investit 100.000 de euro
ANALIZA: Piata globala de carne s-a schimbat peste noapte
„Iasiul este unul dintre orasele mari ale tarii si deopotriva important pentru noi, cu un p...
Acestora li se adauga mieii taiati in gospodarii de catre cetateni. 'Un numar de 12.914 ...
Plata sprijinului financiar de urgenta in agricultura pentru sectorul de crestere a ovinelor/capr...