A aparut editia nr. 72 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO

A aparut editia nr. 72 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO


Noul numar al revistei de specialitate INDUSTRIA CARNII.RO este gata sa ajunga la toti cei care isi doresc sa afle cele mai noi informatii din domeniu. Editia 72 a revistei va propune, ca de obicei, analize, interviuri, reportaje, dar si cele mai noi stiri din industrie.

Printre articolele pe care le veti regasi in cea mai noua editie a revistei se afla:

COVER STORY: Adina Craciunescu, Marketing Manager DIANA: „Batalia pentru cota de piata se va da in proximitate“

ANALIZA: PREMIERA. Nielsen si INDUSTRIA CARNII.RO lanseaza studiul care analizeaza comportamentul consumatorului roman de carne

PREZENTARE: Meatshop by Citrin – macelarie cu carne 100% romaneasca si influente orientale

EVENIMENT: CARNEXPO Grill TV a dat startul aventurilor culinare

ANALIZA: Sectorul HoReCa, distrus de criza COVID-19. 40% dintre restaurante risca sa se inchida definitiv

PREZENTARE: S-a redeschis Piata Sudului din Bucuresti, unde producatorii de carne au o prezenta puternica

EVENIMENT: Round Table 2020. Belgia raporteaza modificarea obiceiurilor de consum

ANALIZA: Reglarea pietei alimentare in era post-COVID 19 se poate intinde pana la 3 ani

PREZENTARE: City Grill a lansat un serviciu de livrare rapida, in care a investit 100.000 de euro

ANALIZA: Piata globala de carne s-a schimbat peste noapte

 

 



Poti fi interesat si de