A aparut editia nr. 71 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO

A aparut editia nr. 71 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO


A fost tiparita cea mai noua editie a revistei de specialitate INDUSTRIA CARNII.RO. Va oferim, ca de fiecare data, stiri, analize, prezentari si interviuri cu principalii actori din industrie.

Iata cateva dintre titlurile pe care le veti regasi in paginile noului numar:

COVER STORY: Bogdan Grama, director general Abatorul Peris: “Am investit 2 milioane de euro pentru marirea capacitatii de productie si ambalare”

EVENIMENT: Eugen CAPRA, organizator CARNEXPO Grill: „Vrem sa ajungem aproape de consumator, sa educam gusturi“

PREZENTARE: Piata 9. Secretele unei afaceri de succes cu produse premium

ANALIZA: Vanzarile de conserve de carne au crescut si cu 800%, in martie-aprilie 2020

PREZENTARE: BUNO Gourmet, o afacere de nisa care se adreseaza celor cu gusturi rafinate

ANALIZA: Piata carnii, in total dezechilibru

PREZENTARE: Red Angus Steakhouse, locul ideal pentru amatorii de fripturi in stil american

ANALIZA: Magazinul online, solutia salvatoare pe timpul pandemiei

 



Poti fi interesat si de