A aparut editia nr. 71 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO
Joi, 02 Iulie 2020
Joi, 02 Iulie 2020
Iata cateva dintre titlurile pe care le veti regasi in paginile noului numar:
COVER STORY: Bogdan Grama, director general Abatorul Peris: “Am investit 2 milioane de euro pentru marirea capacitatii de productie si ambalare”
EVENIMENT: Eugen CAPRA, organizator CARNEXPO Grill: „Vrem sa ajungem aproape de consumator, sa educam gusturi“
PREZENTARE: Piata 9. Secretele unei afaceri de succes cu produse premium
ANALIZA: Vanzarile de conserve de carne au crescut si cu 800%, in martie-aprilie 2020
PREZENTARE: BUNO Gourmet, o afacere de nisa care se adreseaza celor cu gusturi rafinate
ANALIZA: Piata carnii, in total dezechilibru
PREZENTARE: Red Angus Steakhouse, locul ideal pentru amatorii de fripturi in stil american
ANALIZA: Magazinul online, solutia salvatoare pe timpul pandemiei
Aflat pe un teren de 12.7 ha, complexul zootehnic are o suprafata totala construita de 22.124 mp,...
Prezent intr-o vizita in judetul Arad, Florin Barbu a declarat, joi, ca pariul sau la minister es...
Precizarile au fost facute in urma afirmatiilor presedintelui Autoritatii Nationale pentru Protec...