A aparut editia nr. 71 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO
Joi, 02 Iulie 2020

Joi, 02 Iulie 2020
Iata cateva dintre titlurile pe care le veti regasi in paginile noului numar:
COVER STORY: Bogdan Grama, director general Abatorul Peris: “Am investit 2 milioane de euro pentru marirea capacitatii de productie si ambalare”
EVENIMENT: Eugen CAPRA, organizator CARNEXPO Grill: „Vrem sa ajungem aproape de consumator, sa educam gusturi“
PREZENTARE: Piata 9. Secretele unei afaceri de succes cu produse premium
ANALIZA: Vanzarile de conserve de carne au crescut si cu 800%, in martie-aprilie 2020
PREZENTARE: BUNO Gourmet, o afacere de nisa care se adreseaza celor cu gusturi rafinate
ANALIZA: Piata carnii, in total dezechilibru
PREZENTARE: Red Angus Steakhouse, locul ideal pentru amatorii de fripturi in stil american
ANALIZA: Magazinul online, solutia salvatoare pe timpul pandemiei
„Iasiul este unul dintre orasele mari ale tarii si deopotriva important pentru noi, cu un p...
Acestora li se adauga mieii taiati in gospodarii de catre cetateni. 'Un numar de 12.914 ...
Plata sprijinului financiar de urgenta in agricultura pentru sectorul de crestere a ovinelor/capr...