A aparut editia nr. 61 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO
Miercuri, 31 Octombrie 2018

Miercuri, 31 Octombrie 2018
Iata cateva dintre articolele pe care le veti putea citi in noul numar al revistei:
INTERVIU: Petri Endre, administratorul Grupului de firme PETRY: “Retetele vechi si modul de lucru traditional ne-au adus succesul“
EVENIMENT: SIAL Paris 2018: Laboratorul de noi tendinte pentru o industrie alimentara efervescenta
ANALIZA: Deficitul de personal, problema majora a angajatorilor din industria carnii
ANALIZA: Autenticitatea produselor alimentare – o problema actuala stringenta
ANALIZA: Romanii si-au educat gusturile. Incep sa aleaga produsele gourmet
EVENIMENT: Italian Pack a sarbatorit 30 de ani de performanta in industria de ambalare
INTERVIU: George MONCEANU, director general Monceanu Inocasings: „Ne asteptam la o explozie a businessului in 2019 si o cifra de afaceri de 20 milioane de euro”
EVENIMENT: René MAILLARD, Belgian Meat Office: „In Europa, consumul de carne a atins un nivel de saturatie si va incepe sa scada“
PREZENTARE: Cooperativa Tara Mea investeste 6 milioane de euro intr-un abator destinat carnii de oaie
INTERVIU: „E momentul ca fermierii sa fie direct implicati in pregatirea practica a viitorilor specialisti“
LEGISLATIE: Noi reguli privind concentratiile de cupru in furajele pentru porcine
Aceasta initiativa are ca scop stimularea economiilor locale si promovarea dezvoltarii durabile a...
"Acest acord - echilibrat, echitabil şi realist - deschide un nou capitol în relaţiile come...
În schimb, producţia de carne de pasăre a crescut cu 9,4%, până la 791.000 de tone. ...