600 de magazine Profi functioneaza in Sistem Partener

600 de magazine Profi functioneaza in Sistem Partener


Magazinele Partener Profi se extind rapid iar in  prezent functioneaza cu succes 600 de astfel de unitati.

Denumite initial magazine Agent, acestea si-au facut aparitia in 2012, oferind o sansa persoanelor cu spirit antreprenorial care doresc sa isi administreze, cu un minim de investitie, propria lor afacere in retailul modern.

 

“Pentru serviciile de management si de operare a magazinului, Profi ofera Partenerului un buget fix garantat lunar (bugetul pentru angajati), un comision lunar din vanzari si un bonus anual, acesta putand ajunge la venituri similare cu cele ale unei pozitii de senior management,” a declarat Sergiu Contu, Director de Dezvoltare al proiectului Partener Profi. “Totul se desfasoara cu suportul, experienta si indrumarea Profi, care ofera acces la know-how-ul retelei, programe de training gratuite, preturi negociate, sistemele si aplicatiile Profi, lanturi de distributie si aprovizionare bine puse la punct si, nu in ultimul rand, umbrela unui brand puternic.”

 

Magazinul este oferit la cheie, iar pentru preluarea lui viitorul partener depune doar o garantie pe care o recupereaza daca se retrage din parteneriat. Profi este responsabil pentru tot ceea ce inseamna gasirea si amenajarea spatiului, inclusiv echipamente si mobilier, si acopera toate cheltuielile curente de functionare a magazinului. Cine il preia este responsabil de bunul mers al activitatii, de angajari si de mangementul personalului, de comenzi, stocuri de marfa, si altele.

 

Sistemul Partener este atat de ofertant, incat multi dintre sefii de magazin Profi au ales sa renunte la statutul de angajat si sa il dobandeasca pe cel de partener. Sute de alte persoane din afara retelei Profi, cu experienta in retail si dorinta de a reusi, au devenit la randul lor parteneri.

 

Cu peste 1.500 de magazine in mai mult de 600 de localitati, Profi este reteaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografica din Romania si, prin cei peste 25.000 de angajati ai magazinelor proprii si partenere, este cel mai mare angajator privat din tara.Poti fi interesat si de