2019 pentru Grupul de firme Safir: alaturi de consumatori si de cerintele acestora
Luni, 23 Decembrie 2019

Luni, 23 Decembrie 2019
Grupul de firme Safir a implementat sfaturile primite de la consumatori
Investitiile periodice ale Grupului au facut ca la inceputul anului 2019 sa fie achizitionate utilaje moderne de pregatire a carnii de pasare, ca ulterior sa fie lansate pe piata noi preparate si semipreparate din carne 100% si condimente naturale, macinate in fabricile proprii, fara aditivi, conservanti si coloranti.
2019 a fost anul in care s-a vorbit limpede ca buna ziua prin lansarea noilor ambalaje ale puiului Deliciosul de Vaslui, ambalaje prin care vezi totul clar datorita caserolei transparente si a foliilor cu spatiu mai mare de vizualizare produsului.
Asculta de consumator, intelege-l si fi-i alaturi
Grupul, impreuna cu “Fomica?”, au incantat papilele gustative si au petrecut alaturi de publicul lor la Festivalul Open Camp si la Zilele Vasluiului, iar pentru atingerea tuturor obiectivelor propuse, dar si pentru a cunoaste mai bine piata tinta, Grupul a participat la Targul Anuga din Germania, cel mai mare si important targ din industria carnii. Au fost prezenti si la Targul Carnexpo de la Bucuresti, unde au invitat vizitatorii standului la discutii transparente despre curiozitatile acestora cu privire la carnea de pasare si au oferit spre degustare preparate calde, proaspete de la “Fomica?”.
De 28 de ani, Grupul de firme Safir este alaturi de partenerii sai in diferite forme, ii asculta, ii sfatuieste, le ofera. Afla mai multe despre activitatea din 2019 a Grupului de firme Safir aici: www.safir.ro/ro/publicatii-media
Lansarea in Bucuresti va avea loc la sfarsitul lunii mai. In total, Wolt va fi prezent in 35 de o...
Potrivit sursei citate, evolutia pozitiva din 2024 reflecta atat succesul inovatiilor aduse in me...
Este primul restaurant Popeyes care se deschide in Bucuresti in ultima perioada dupa ce brandul s...