„In industria carnii, focusul ramane pe automatizare si cresterea eficientei de productie”

„In industria carnii, focusul ramane pe automatizare si cresterea eficientei de productie”


In conditiile actuale de piata, companiile din industria carnii cauta cele mai bune solutii tehnologice care sa duca la cresterea productivitatii, reducerea costurilor de operare si a necesarului de personal. In acest fel, producatorii romani raman competitivi in raport cu produsele importate.

Pentru o eficientizare a activitatii din fabrici, furnizorii Meat Technic Service au prezentat in cadrul expozitiei IFFA 2022 si la Bucharest Food Expo & CARNEXPO sisteme si instalatii noi, a aratat Radu Mihai Blaj, Sales Director MTS.

 

mts3

“In ultimii ani am constatat un interes din ce in ce mai crescut al producatorilor din Romania pentru procesele de automatizare a caror complexitate creste constant.

In contextul valurilor de scumpiri, pornind de la materie prima, energie si ajungand la cele ale echipamentelor/utilajelor, producatorii romani sunt obligati sa isi eficientizeze activitatea, altfel riscand sa nu mai fie competitivi. Concurenta cu produsele provenite din afara tarii este acerba, motiv pentru care cine nu produce eficient ajunge “sa fie scos de pe piata”.

Compania MTS, prin intermediul furnizorilor sai, propune producatorilor romani mai multe solutii de crestere a eficientei activitatii, cu ajutorul echipamentelor de ultima generatie cu randament de productie crescut in conditiile unor costuri reduse, precum si solutii de automatizare a procesului de productie”, explica Radu Mihai Blaj.

 

mts2

 

Mai multe informatii despre cele mai recente solutii tehnologice pe care Meat Technic Service le propune pe piata din Romania puteti citi in editia 84 a revistei INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de