#covid19 Chef Paul Siserman, jurat CARNEXPO Grill, se ofera sa gateasca in spitale

#covid19 Chef Paul Siserman, jurat CARNEXPO Grill, se ofera sa gateasca in spitale


Paul Siserman, CEO&Executive Chef Ronin Sushi Cluj-Napoca si membru in juriul Best Grill, din cadrul CARNEXPO Grill, a anuntat ca se pune la dispozitia celor care gatesc pentru bolnavi, cum ar fi bucatarii de spital sau cantine. Acesta ii indeamna pe colegii de breasla sa faca acelasi lucru.

“Urmand exemplul altor colegi si in speranta ca si alti colegi imi vor urma exemplul, ma pun la dispozitia oricarei bucatarii de spital sau cantine care face mancare pentru bolnavi si care are nevoie de personal. Totul cu titlu gratuit”, a scris Paul Siserman pe pagina sa de Facebook.

 daniel andries

Si Daniel Andries, Head Chef la Dabeef, a anuntat aseara o masura similara. “Sunt dispus sa ajut cantinele spitalelor in caz ca nu au personal la bucatarie. Cu drag as ajuta oamenii in situatia in care ne aflam, fara bani, fara nimic. Pur si simplu. Cred ca noi toti bucatarii ar trebui sa facem asta”, a scris Andries.

 

Criza generata de Coronavirus are efecte dezastruoase asupra industriei HoReCa. Paul Siserman spune ca deja vanzarile din cadrul afacerii de delivery pe care a dezvoltat-o in Cluj-Napoca au scazut cu 60% in aceasta perioada. Acesta este de parere ca statul ar trebui sa se implice mai mult pentru a sustine micile intreprinderi.

 

„Noi, antreprenorii suntem acum cu un mare semn de intrebare deasupra capului. Oamenii si-au facut provizii cat pentru un razboi mondial. Totul se inchide. Iar impactul pentru IMM-uri o sa fie foarte mare, pentru ca nu ne putem compara cu multinationalele. Cred ca statul ar trebui sa ne ajute cu mai multe masuri, sa ne putem tine angajatii in continuare”.



Poti fi interesat si de