#covid19 Chef Paul Siserman, jurat CARNEXPO Grill, se ofera sa gateasca in spitale
Miercuri, 18 Martie 2020
Miercuri, 18 Martie 2020
“Urmand exemplul altor colegi si in speranta ca si alti colegi imi vor urma exemplul, ma pun la dispozitia oricarei bucatarii de spital sau cantine care face mancare pentru bolnavi si care are nevoie de personal. Totul cu titlu gratuit”, a scris Paul Siserman pe pagina sa de Facebook.
Si Daniel Andries, Head Chef la Dabeef, a anuntat aseara o masura similara. “Sunt dispus sa ajut cantinele spitalelor in caz ca nu au personal la bucatarie. Cu drag as ajuta oamenii in situatia in care ne aflam, fara bani, fara nimic. Pur si simplu. Cred ca noi toti bucatarii ar trebui sa facem asta”, a scris Andries.
Criza generata de Coronavirus are efecte dezastruoase asupra industriei HoReCa. Paul Siserman spune ca deja vanzarile din cadrul afacerii de delivery pe care a dezvoltat-o in Cluj-Napoca au scazut cu 60% in aceasta perioada. Acesta este de parere ca statul ar trebui sa se implice mai mult pentru a sustine micile intreprinderi.
„Noi, antreprenorii suntem acum cu un mare semn de intrebare deasupra capului. Oamenii si-au facut provizii cat pentru un razboi mondial. Totul se inchide. Iar impactul pentru IMM-uri o sa fie foarte mare, pentru ca nu ne putem compara cu multinationalele. Cred ca statul ar trebui sa ne ajute cu mai multe masuri, sa ne putem tine angajatii in continuare”.
"Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), in parteneriat cu Primaria Sectorului 4 si...
Boala a fost depistata in orasul Velingrad, regiunea Pazardjik, fiind identificata in cinci unita...
"Fara doar si poate, produsele vor fi la preturi normale, nu se anticipeaza cresteri semnificativ...