Moldovan - Carmangeria Sannicoara: capacitatea de productie, cu 20% mai mare

Moldovan - Carmangeria Sannicoara: capacitatea de productie, cu 20% mai mare


Cu o traditie de 22 de ani pe piata romaneasca, Moldovan Carmangeria Sannicoara a inaugurat o noua unitate de productie in centrul Agro Transilvania de la Dezmir, judetul Cluj.

moldovan 5Cu o traditie de 22 de ani pe piata romaneasca, Moldovan Carmangeria Sannicoara a inaugurat o noua unitate de productie in centrul Agro Transilvania de la Dezmir, judetul Cluj.
Unitatea de productie dispune de 840 de metri patrati si va permite cresterea totala a productiei cu 20% si cu tot atat a cifrei de afaceri, estimeaza reprezentantii companiei. In noua fabrica, sunt preparate, ambalate si depozitate produse din carne de porc, pui si vita (mici, hamburgeri, marinate, frigarui, carnaciori etc).
Capacitatea de productie a acesteia este de 20 de tone de carne preparata (pasta de mici, hamburgeri) si 8 tone de carne transata pentru ambalare pe saptamana, ceea ce inseamna o crestere a productiei de pana la 20%. Totodata, fabrica poate depozita 16 tone pe zi, materii prime si produse ambalate pentru livrare.

Care sunt dotarile din noua fabrica, cum va ajuta aceasta revitalizarea scolilor profesionale si care sunt planurile de viitor ale companiei clujene pe segmentul HoReCa, aflati in exclusivitate din numarul 50 al revistei INDUSTRIA CARNII.RO.



Poti fi interesat si de