foodpanda va livra rapid produse din hipermarketurile Auchan

foodpanda va livra rapid produse din hipermarketurile Auchan


Auchan Retail Romania anunta parteneriatul cu foodpanda, lider pe piata de food delivery din Romania, pentru comanda si livrarea rapida a produselor la domiciliul clientilor.

In prima etapa, serviciul va fi disponibil in Brasov si Iasi, urmand sa fie extins la nivel national in primul trimestru din 2021.

 

Odata cu acest parteneriat, utilizatorii foodpanda vor putea comanda din sectiunea Shops / Magazine a platformei, avand la dispozitie peste 4000 de produse comercializate de Auchan Retail Romania.

 

Produsele disponibile in aplicatie fac parte dintr-o selectie vasta de categorii, printre care se numara: lactate, mezeluri, carne, peste, bacanie, bauturi, fructe si legume, brutarie, cofetarie, produse destinate ingrijirii personale, pentru animalele de companie, pentru timp liber, casa si curatenie, pentru gradina si exterior, jucarii, dar si electrocasnice, produse hi-tech, multimedia sau din segmentul auto.

 

Pentru inceput, serviciul de livrare a produselor din magazinele Auchan prin foodpanda va fi disponibil pentru cele doua hipermarketuri din Brasov: Auchan Coresi si Auchan Brasov Vest, precum si pentru Auchan Iasi. Potrivit reprezentantilor foodpanda, in prima parte a anului 2021 serviciul va fi extins la nivel national, in toate orasele din tara in care opereaza cele doua companii.

 

„Prin acest parteneriat oferim clientilor nostri o noua solutie de a-si face cumparaturile in deplina siguranta si intr-un timp foarte scurt. Venim in intampinarea utilizatorilor foodpanda din Brasov si Iasi cu o gama diversificata de produse atat alimentare, cat si nealimentare, inclusiv cu marcile proprii Auchan si produse de filiera nationala, si ne propunem ca acest serviciu sa devina disponibil in urmatoarele luni si in celelalte judete din tara in care suntem prezenti”, a declarat Laurentiu Furtuna, Director e-commerce si digital Auchan Retail Romania.

 

„Continuam extinderea parteneriatelor cu retaileri de top din Romania pentru a le oferi utilizatorilor nostri o experienta completa de cumparaturi si produse din categorii variate, fara sa fie nevoiti sa faca deplasari pentru ele, mai ales in aceasta perioada dificila. Parteneriatul cu Auchan Retail Romania este unul important pentru noi in demersul de consolidare a pozitiei foodpanda in zona de retail. In luna ianuarie, utilizatorii foodpanda din aceste doua orase vor beneficia de livrare gratuita la orice comanda din hipermarketurile Auchan, pentru a-i incuraja sa foloseasca aceasta modalitate de cumparaturi rapida, sigura si la indemana oricui”, a declarat Andreea Petrisor, Managing Director foodpanda Romania.

 

Flota de livratori foodpanda va livra produsele solicitate in maximum 60 de minute de la momentul plasarii comenzii in aplicatie, iar valoarea minima a unei comenzi este de 50 lei. Intervalul orar in care se pot efectua comenzi va fi similar programului de functionare al hipermarketurilor Auchan, intre orele 10:00 si 21:00.

 

Potrivit retailerului, gama de servicii aferente magazinului auchan.ro include in prezent 3 optiuni de punere la dispozitie a comenzilor online: serviciul gratuit Click & Collect, disponibil in toate hipermarketurile Auchan, livrarea la domiciliu la nivel national, precum si serviciul gratuit Auchan Drive, disponibil din noiembrie 2020 in 31 de hipermarketuri din reteaua retailerului. Prin intermediul acestuia, clientii pot plasa comenzile prin aplicatia sau magazinul online auchan.ro, acestea fiind pregatite pentru ridicare in maximum 2 ore si aduse la masina, in zonele special marcate din parcarea hipermarketului selectat, in 3 minute de la sosirea clientului.Poti fi interesat si de